Curs – Graphic Design

Curs – Graphic Design

Course Graphic Design Typography

Cursul de Graphic Design te ajută să transpui orice idee într-o formă vizuală, combinând principii de formă, culoare, compoziție și creativitate. Acest curs este o oportunitate pentru tine să îți începi cariera în Graphic Design, pe care o poți practica atât de la job, cât și în regim freelance.

Alături de 2 lectori cu o experiență vastă în industrie, vei înțelege noțiuni fundamentale de grafică, te vei familiariza cu programele de editare și îți vei adăuga noi skill-uri în CV.

Cursul acesta este pentru tine dacă ești:

Junior Graphic Designer
Dacă ești tânăr, ai înclinații creative și vrei să îți începi cariera în Graphic Design, acest curs te va ajuta să te familiarizezi cu principiile teoretice, cu programele de editare și vei primi tips&tricks de la experți în domeniu.

Freelancer
Lucrezi în domeniu corporate sau în domeniul creativ și simți că ai putea avea talent în Graphic Design. Acest curs este ce ai nevoie pentru un start în domeniu și o reconversie profesională mai simplă ca freelancer.

Publicitar / Marketer
Acest curs este ideal pentru cei ce lucrează în agenții de publicitate sau în marketing și își doresc să facă tranziția către un job în Graphic Design sau doar să își lărgească aria de cunoștințe.

Host

SKVOT

Date & time

From:
17th Oct, Tuesday
17:00

To:
23rd Feb, Friday
19:00

Location

online