Curs Graphic Design | București

Curs Graphic Design | București

Course Graphic Design

Cursul de Graphic Design, cu Alexe Popescu revine ➤➤ click aici (https://bit.ly/2G3CjCm) ca să afli mai multe detalii și să vezi dacă ți se potrivește 🙂

Cursul de Graphic Design este format din 4 workshop-uri: (FORM & FUNCTION // TYPOGRAPHY // PICTOGRAME & LOGO // BOOK DESIGN) și are un puternic caracter aplicat. Fiecare cursant va lucra pe un suport de curs tipărit. Pe perioada cursului va fi disponibilă o mini-bibliotecă de graphic design.

Temele practice pot fi realizate atât digital (cu ajutorul computerului), cât și analog (cu imagini printate, hârtie colorată, markere, linere, creioane colorate, foarfeci, cutter și alte instrumente), ceea ce face ca rezolvările cursanților să fie de multe ori neașteptat de ingenioase. Nu este așadar nevoie de cunoașterea unui program de grafică la nivel avansat pentru a participa la acest curs. Este o metodă de predare neconvențională, care este adesea folosită la universitățile de profil din țări cu tradiție în industriile creative.


Când are loc: 5-6 IUNIE 2021

Sâmbătă – 5 IUNIE
Workshop 1: 10.00 – 14.00
Pauză: 14.00-15.00
Workshop 2: 15.00 – 19.00

Duminică – 6 IUNIE
Workshop 3: 10.00 – 14.00
Pauză: 14.00-15.00
Workshop 4: 15.00 – 19.00


Număr limitat de locuri: 10 persoane

Cursul se va desfășura fizic, la sala de clasă, cu un număr limitat de persoane, cu respectarea regulilor de protecție sanitară și a regulilor de distanțare fizică.

Early bird: prinde reducerea de până la 25% ➡ înscrie-te completând formularul de aici: https://bit.ly/38JStQi

Preț curs:

  • 1.120 lei în loc de 1.400 lei (pentru plata integrală, în termen de 3 zile de la înscriere)
  • 1.260 lei în loc de 1.400 lei (10% reducere pentru plata în două rate, până la începerea cursului; locul este rezervat după ce achiți cel puțin 50% din cost, în termen de 3 zile de la înscriere)

Alte promoții:

  • cod promo Prieten: 25% reducere, dacă vii la curs cu un prieten și cumperi două locuri sau mai multe deodată (cursul va costa 1.050 lei/persoană în loc de 1.400 lei)
  • cod promo Pachet: dacă alegi cursul de Graphic Design + un alt curs din portofoliul nostru, vei primi o reducere bonus, de 10%, pentru cursul care are valoarea mai mică.

Toate detaliile despre curs, aici: http://bit.ly/2OQmUN0
Info la contact@creativelearning.ro
Tel.: 0721 98 44 67
Citește aici programa cursului: https://bit.ly/2KIabI7


Cui i se adresează cursul de Graphic Design?

  • Graficienilor care își doresc să aprofundeze subiectul/domeniul;
  • Pasionaților de graphic design care au nevoie de feedback și vor să-și testeze abilitățile în vederea unei posibile cariere în domeniu;
  • Micilor antreprenori și specialiștilor în marketing, comunicare sau branding, pentru că e foarte important să înțeleagă cât mai bine care sunt criteriile de evaluare a unui produs grafic (afiș, copertă de carte, packaging, layout etc.)
  • Cursul se adresează și companiilor care doresc să investească în angajații lor din echipele de Grafică, Marketing, Comunicare, Branding.

Trainerul cursului este Alexe Popescu – unul dintre cei mai cunoscuți graphic designeri din România. A studiat graphic design la Universitatea Națională de Arte București, unde și predă cursul de Basic Design studenților din anii I și II, specializările design de produs și design ambiental. Nu o dată, Alexe Popescu a semnat și proiecte de design de produs, fiind foarte atras de geometria formelor și posibilitățile infinite de a fi creativ folosind hârtia.

Alexe Popescu este și graphic designer la Editura Publica, ale cărei cărți nu trec niciodată neobservate nici în librării și nici în concursuri. Iată un interviu cu Alexe aici: http://bit.ly/2lsvBzn

Citește despre cum s-au desfășurat edițiile anterioare ale cursului aici: http://bit.ly/2L9PCTT

Informații despre toate cursurile noastre pe www.creativelearning.ro.

Host

Creative Learning

Date & time

From:
5th Jun, Saturday
10:00

To:
6th Jun, Sunday
19:00

Location

TBA, Bucuresti, Romania