Curs intensiv de design interior

Curs intensiv de design interior

Course Interior Design

Un curs de design non-formal, conceput și ținut de Alina Vîlcu și Omid Ghannadi.

Este un curs de design non-formal, conceput și susținut de Alina Vîlcu și Omid Ghannadi.

Fie că ești pasionat de design, fie că îți dorești să îți amenajezi singur locuința sau cauți o schimbare în viața profesională, cursul Inside îți va dărui cunoștințele necesare, acumulate într-un mediu prietenos, interactiv și pozitiv, alături de noi.

Acest curs s-a născut din dorința de a da mai departe, de a împărtăși din cunoștințele și experiența noastră cu voi. Credem că designul de interior este un domeniu ce ar trebui să fie accesibil tuturor, să facă parte din viața noastră de zi cu zi, pentru că mediul construit ne influențează starea de bine.

Ne propunem să dăruim nu doar cunoștințe practice despre procesul de design interior, dar și inspirație și informații din interiorul profesiei de designer. Astfel, la sfârșitul cursului, vrem să dobândești cunoștințele de bază pentru o schimbare profesională sau pentru o pasiune extrem de frumoasă.

Cursul este structurat în 12 module în care vei descoperi noțiuni practice de funcționalitate a unei locuințe, ergonomie, lumină, culoare, finisaje, mobilier, texturi, tot ce este nevoie să știi pentru a te putea ocupa singur de amenajarea unui spațiu rezidențial. Modul de desfășurare al modulelor nu este unul academic, este practic, lucrăm și învățăm împreună ce înseamnă un proiect de design interior.

Modulele sunt interactive, personalizate, iar la final ne asumăm că vei putea fi propriul designer, pentru locuința ta și nu numai. Pentru asta este nevoie ca tu să vii alături de noi și să participi efectiv la acest proces, care este gândit să fie unul practic, tu fiind cel care, prin practica zilnică, vei face lucrurile să se întâmple.

Inside Academy #12

Când începe?
21 martie 2023

Cât durează?
12 săptămâni, 1 zi pe săptămână, în format fizic, în sală

Unde ne găsești?
Telefon: 0741-923.450
E-mail: mihaela@insideacademy.ro

Host

Inside Academy

Date & time

From:
21st Mar, Thursday
18:00

To:
6th Jun, Thursday
21:00

Location

online