Curs intensiv Design Interior

Curs intensiv Design Interior

Course Interior Design

Vara asta, ne facem vacanța în oraș mai creativă și educativă: pe 8-9 AUGUST lansăm Creative Learning Summer School cu noul Curs intensiv de Design Interior de la București.

➤ Înscrie-te completând formularul de aici: https://bit.ly/2NPL4DR

➤ Cursul este gândit pentru începători sau cei aflați la un nivel mediu care doresc să-și testeze abilitățile în domeniul designului interior, pentru ca ulterior să decidă dacă doresc să aprofundeze cunoștințele acumulate: regulile conturării unui decor de la A la Z, trucurile și efectele din culisele tuturor coordonatelor, care, îmbinate ingenios, transformă un spațiu oarecare într-un cămin armonios.

➤ Este un curs intensiv, de weekend, format din 4 workshop-uri de weekend (16 ore de training). Fiecare workshop = doze atent calculate de teorie + studii de caz aplicate + exerciții practice menite să te pună în rolul designerului de interior atunci când abordezi un spațiu și elementele lui.

➤ Program: 8-9 AUGUST 2020
Sâmbătă, 8 AUGUST
Workshop 1: 10.00 – 14.00
Pauză: 14.00 – 15.00
Workshop 2: 15.00 – 19.00

Duminică, 9 AUGUST
Workshop 3: 10.00 – 14.00
Pauză: 14.00 – 15.00
Workshop 4: 15.00 – 19.00

Locuri disponibile: 10 din maximum 18

Cursul se va desfășura cu un număr de maximum 18 persoane, cu respectarea regulilor de protecție sanitară și a regulilor de distanțare fizică.

Cursul va avea loc într-o locație din centrul Bucureștiului – îți vom da toate detaliile după înscriere.

#EarlyBird 10% reducere până pe 25 iulie:
Cursul va costa 1.260 lei în loc de 1.400 de lei (reducerea se aplică dacă achiți cel puțin 50% din cost în termen de 3 zile de la înscriere)

➤ cod promo PRIETEN: 20% reducere, dacă vii la curs cu un prieten/o prietenă și cumperi două locuri sau mai multe deodată (cursul va costa 1.120 lei/persoană)

➤ cod promo PACHET: dacă alegi curs CURS INTENSIV + Curs Design Interior Baie & Bucătărie | București, vei primi 25% reducere pentru Cursul Intensiv (Cursul Intensiv va costa 1.050 lei)

➤ Înscrie-te completând formularul de aici: https://bit.ly/2NPL4DR

Citește despre Cursul de Design Interior Baie & Bucătărie aici: https://bit.ly/2Zc4w4f

➤ Echipa de traineri: Martine Claessens, designer de interior, și Elis Popescu, fondatoarea platformei designist.ro. pentru ca experiența ta la curs să fie completă și să poți naviga cât mai lin printre noțiunile și temele cursului.

Martine va coordona activitățile cursului, iar Elis îți va face cunoștință cu designul românesc și producătorii locali ➤➤➤ citește mai multe despre ele aici: https://bit.ly/2YWkuzo

➤ Detalii la contact@creativelearning.ro | Tel.: 0721 98 44 67

➤ Vei trece prin fiecare etapă a amenajării unui interior: de la identificarea stilului —> alegerea finisajelor —> la detalii tehnice de tipul conturării schemei de iluminat a camerelor.
Aici găsești întreaga programă a cursului: https://bit.ly/3gmyDvB

➤ Dintre ingredientele cursului fac parte planurile de amenajare și moodboard-urile, lucrul aplicat și discuțiile în detaliu atât one-to-one cu trainerul, cât și pe echipe, cu ceilalți cursanți.

➤ La absolvirea cursului, vei primi o diplomă de participare. Documentul atestă însușirea informațiilor predate și asimilarea unor abilități și tehnici de lucru. Diploma poate fi luată în considerare de un angajator, în vederea unei noi experiențe profesionale.

➤ Dacă vrei să afli cum s-au desfășurat și alte cursuri ale noastre dă click aici: http://bit.ly/2FSW1Tj

Informații pe www.creativelearning.ro

Host

Designist.ro + Creative Learning

Date & time

From:
8th Aug, Saturday
10:00

To:
9th Aug, Sunday
19:00

Location

TBA, Bucuresti, Romania