Curs intensiv Inside Academy

Curs intensiv Inside Academy

Course Interior Design

Fie că ești pasionat de design, fie că îți dorești să îți amenajezi singur locuința sau cauți o schimbare în viața profesională, cursul Inside îți va dărui cunoștințele necesare, acumulate într-un mediu prietenos, interactiv și pozitiv, alături de noi.

Acest curs s-a nascut din dorința de a da mai departe, de a împărți din cunoștințele și experiența noastră cu voi. Credem că designul de interior este un domeniu ce ar trebui să fie accesibil tuturor, să facă parte din viața noastră de zi cu zi, pentru că mediul construit ne influențează starea de bine. Și pentru că ne dorim să dăruim cât mai mult prin aceste cursuri, o parte din costul cursului va fi direcționat către organizația HHC (www.hhc.ro).

Ne propunem să dăruim nu doar cunoștințe practice despre procesul de design interior, dar și inspirație și informații din interiorul profesiei de designer. Astfel, la sfârșitul cursului vrem să dobândești cunoștințele de bază pentru o schimbare profesională sau pentru o pasiune extrem de frumoasă.

Cursul este structurat în 12 module în care vei descoperi noțiuni practice de funcționalitate a unei locuințe, ergonomie, lumină, culoare, finisaje, mobilier, texturi, tot ce este nevoie să știi pentru a te putea ocupa singur de amenajarea unui spațiu rezidențial. Modul de desfășurare al modulelor nu este unul academic, este practic, lucrăm și învățăm împreună ce înseamnă un proiect de design interior.

Modulele sunt interactive, personalizate, iar la final ne asumăm că vei putea fi propriul designer, pentru locuința ta și nu numai.

De-a lungul acestor 12 module vom urmări împreună realizarea unei teme-surpriză, amenajarea unei locuințe, o provocare pe care o vom soluționa bucățică cu bucățică. Noi credem cu adevărat în componenta umană, socială a meseriei noastre, astfel că la sfârșitul acestor module cursanții cu cele mai frumoase trei soluții vor putea contribui împreună cu noi la realizarea proiectului de amenajare interioară pentru o locuință de tip familial pentru organizația Hope and Homes for Children. Astfel și voi veți avea șansa de a da mai departe către umanitate.

MODULORUM

Modul 1: Intro, obiective și lansarea temei
Modul 2: Evoluția designului interior
Modul 3: Elemente fundamentale de design
Modul 4: Compartimentarea și funcționalitatea locuinței
Modul 5: Principii de mobilare
Modul 6: Introducere în lumea materialelor
Modul 7: Lumina și spațiul
Modul 8: Culoarea în arhitectura de interior
Modul 9: Jocul texturilor, textile și decorațiuni
Modul 10: Grafica și prezentarea unui proiect
Modul 11: Implementarea proiectului de design
Modul 12: Prezentarea și analiza proiectelor

Inside Academy #6

Când începe? Pe 24 septembrie
Cât durează? 12 săptămâni, 1 zi pe săptămână
Cât costă? 900 euro
Cum se poate plăti? Integral, și ai 5% discount, sau în rate
Unde ne găsești? Telefon: 0741-923.450, E-mail: mihaela@insideacademy.ro

Host

Inside Academy

Date & time

From:
24th Sep, Thursday
10:00

To:
17th Dec, Thursday
17:00

Location

online