Curs Online: Design Vestimentar

Curs Online: Design Vestimentar

Course Fashion Design

Într-o lume plină de incertitudine, avem nevoie mai mult ca oricând de frumos în viața noastră. Alege să îți urmezi pasiunea, investește în tine, (re)descoperă-te. Creează și oferă mai departe piese vestimentare unice.

Cu o experiență de 25 de ani pe piața de modă, designerul Maria Amelian își dorește să transmită din cunoștințele sale și să ajute pasionații de design vestimentar să creeze colecții autentice și relevante pe piața actuală.

Începând cu luna ianuarie , te invităm la un curs dezvoltat pe 12 sesiuni în care vei dobândi noţiuni teoretice, dar mai ales practice, cu privire la modă şi tendinţele ei. Pe durata programului, vei căpăta o înțelegere profundă a sectorului de modă românesc și internațional, urmând pașii necesari pentru a crea o colecție de la început până la sfârșit. De asemenea, vei învăța să dezvolți propriul brand și cum să îl comunici clienților, respectând necesitățile sale specifice.

Cui se adresează

Cursurile sunt destinate oricărui pasionat de modă:

  • celor care își doresc să înceapă o carieră în acest domeniu;
  • celor care doresc să aprofundeze cunoașterea și înțelegerea profesiei pe care o practică deja;
  • celor care vor să își dezvolte latura creativă;
  • acelora care sunt dornici să pătrundă în „culisele” unui domeniu atât de prezent în civilizația noastră.

Module

I. SCURTĂ INTRODUCERE ÎN DOMENIUL MODEI

II. STABILIREA CONCEPTULUI

III. TRANSFORMAREA CONCEPTULUI
• Cum stabilim tema
• Cum lucrăm cu un brief creativ
• Ce instrumente creative folosim
• Materializarea colecției

IV. PREZENTARE – PROMOVARE
• Cursuri vizuale (make-up, hair, accesorii)
• Material prezentabil (povestea spusă către consumator)

Cost: 1 800 lei (se poate plăti în 2 rate).

Întâlnirile se vor desfășura pe Zoom, iar pentru înscriere este necesar să completați următorul formular: https://bit.ly/3lcDgeJ

În funcție de dorințele cursanților și de normele de siguranță impuse de autorități, vom stabili și întâlniri la atelier.

Despre trainer

”Sunt Maria Amelian și reprezint brandul “Amelian – made to measure”.

Am absolvit UNARTE București și m-am specializat în strategii de modă și costum.

Sunt designer profesionist, atestat UAP, cu experiență în toate domeniile modei: de la colecții conceptuale la realizarea lor, trecute prin tot procesul de creație și atelier (schiță tehnică, mulaj, tipar, prototip), transformate în produse agreate, la business personal de succes, promovare, prezentări de modă, organizare și participare la expoziții, târguri naționale și internaționale de profil.

Activez în industria de modă de 25 de ani, unde am colaborat cu branduri naționale, precum TNR, DADA, Castel Film, NISSA, cât și internaționale – Oliver Grant, Steilmann.

În momentul de față, pe lângă afacerea proprie, susțin designeri români ce au business-uri în piață, precum și alte persoane care doresc să îmbrățișeze domeniul modei.”

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Host

Amelian Atelier

Date & time

From:
18th Mar, Thursday
18:00

To:
18th Mar, Thursday
20:00

Location

online