Curs online UI/UX

Curs online UI/UX

Course User Experience Digital Product Design Usability Research User Interface

De la zero la Junior UI/UX Designer

Înveți de la zero cum să realizezi produse digitale pe care utilizatorii să le iubească! Design Thinking, User Research, Wireframing, Design și aplicații specifice UI/UX.

Când începe?
Martie

Cum se desfășoară?
Online, în sesiuni live

Care este orarul?
Luni și Vineri, 18:00 – 20:00

Ce ai nevoie?
PC sau laptop

Care este durata?
3,5 luni (60 de ore)

Care este prețul?
266 euro/lună (Total: 800 euro)

Cui se adresează?

Acest curs a fost conceput pentru a te echipa pe deplin cu toate instrumentele, resursele și metodologiile de care ai nevoie pentru a putea lucra ca UI/UX Designer. Cursul se adresează oricărei persoane care își dorește să își îmbunătățească fluxul de lucru pentru a crea produse digitale accesibile și intuitive (aplicații, site-uri web, sisteme etc). Este destinat atât începătorilor, cât și utilizatorilor experimentați care doresc să-și extindă cunoștințele.

Ce roluri vizează cunoștințele de UI/UX?

  • Designeri UI/UX aspiranți
  • Programatori, Front-end Web Developers
  • Software Testers care doresc să afle mai multe despre modul în care sunt construite produsele
  • Graphic Designeri
  • Products Owners care doresc să își dezvolte abilitățile de proiectare pentru a crea produse mai bune și pentru a comunica mai eficient cu dezvoltatorii
  • Celor care au absolvit marketingul, sunt pasionați de tehnologie și au dorința de a afla cum ia naștere un produs; skill-urile de marketing fiind foarte utile în UX Design

De ce să înveți UI/UX?

  • Conform unui raport realizat de platforma Linkedin, poziția de UI/UX Designer este una din cele mai căutate abilități de pe piața. Doar în decursul anului trecut, numărul angajărilor pe această poziție a crescut de 5X față de anul precedent.
  • Este ușor de învățat! Deși înțelegerea modului în care funcționează produsul este utilă pentru a lucra ca UI/UX Designer, nu este necesar să ai abilități tehnice de programare.
  • Dacă îți dorești să devi freelancer sau doar să lucrezi de acasă – remote, UI/UX este o tehnologie în care acest lucru este complet posibil.
Host

IT School

Date & time

From:
7th Mar, Monday
18:00

To:
20th Jun, Monday
20:00

Location

Online