Curs UI/UX Design

Curs UI/UX Design

Course Digital Product Design User Experience User Interface

Specialiștii UX/UI sunt indispensabili atunci când vine vorba de satisfacția utilizatorilor. Ei sunt cei care caută soluții simple, intuitive și plăcute din punct de vedere vizual în cadrul interacțiunii cu produsele pentru site-urile web și aplicațiile pe care le folosim în fiecare zi. Dacă ești interesat să găsești strategii de abordare a publicului oricărui produs și să le implementezi în design, te așteaptăm la curs.

Pentru cine este acest curs?

Începi sau schimbi cariera
Ai dori să te alături domeniului IT, iar un proiect ți se pare cea mai bună cale de a face acest lucru. Sau ești deja într-o altă profesie din IT și poate că obiectivul tău este să îți creezi propriul design UI sau să comunici mai bine cu clienții tăi prin aplicarea UX.

Înveți pe cont propriu
Ești familiarizat cu Figma, Photoshop, Sketch etc. și ești interesat de tendințele în materie de design. În plus, nu pierzi din vedere site-urile web cu un design și o utilizare excelentă, așa că ai dori să îți organizezi baza de cunoștințe și să îți îmbunătățești abilitățile de prototipare și de UI.

Ești un designer într-un alt domeniu
Lucrând ca grafician sau ilustrator, ai simțit nevoia să înveți despre experiența clienților, compoziție și tipografie pe web. Scopul tău este de a încerca în mod special designul UI/UX.

Host

Beetroot Academy

Date & time

From:
11th Oct, Wednesday
17:00

Location

online