Curs UI / UX Design

Curs UI / UX Design

Course Digital Product Design User Experience User Interface

Descoperă concepte precum Design Thinking, Wireframing, Typography, Design Flow, Prototyping, Customer Journey Map, Design Sprints și creează experiențe memorabile pentru utilizatorii produselor tale digitale.

De la zero la Junior UI/UX Designer

UX (User Experience) și UI (User Interface) sunt două discipline complementare, care folosite împreună fac ca un produs digital să fie intuitiv, ușor de navigat / folosit și atractiv din punct de vedere vizual. La curs, în baza conceptelor studiate, vei creiona interfețe grafice cu scopul de a transforma călătoria utilizatorilor tăi în ecosistemul digital, într-o experiență plăcută, dar mai ales memorabilă.

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite

Nu lăsa la voia întâmplării niciun pas din traseul tău de învățare. În cadrul IT School, drumul către succes este pavat cu consultanță în alegerea cursului potrivit, pregătire tehnică practică – ancorată în tendințele pieței, consiliere de carieră și soft skills training, certificare națională și internațională și toate oportunitățile de angajare centralizate în prima platformă de joburi IT dedicată începătorilor.

Host

IT School

Date & time

From:
18th Oct, Tuesday
18:30

To:
31st Jan, Tuesday
21:00

Location

online