Demo Day – Dutch Design Deltas (2h Innovation Workshop)

Demo Day – Dutch Design Deltas (2h Innovation Workshop)

Workshop User Experience Digital Product Design Design Thinking

Dutch Design Deltas este un proces de inovare în trei pași, cu scopul de a oferi structura și claritate atunci când vrem să găsim soluții la o problema, sau să găsim cea mai bună modalitate de a proceda într-o anumită situație ce implică mai mulți factori și necesită colaborare între diferiți parteneri.

Pentru fiecare parte de teorie, vom avea câte un exercițiu de a pune în practică ceea ce am învățat, lucrând în grup, pe un caz real. La finalul cursului veți ști cum să va folosiți de aceast metodă pentru a veni cu soluții ce își ating scopul.

💥 Înregistrează-te aici (20 locuri disponibile): http://bit.ly/demo-day-dutch-design-deltas-26feb

Descopera 5 motive pentru care sa participi.

1. Te pregătește pentru viitor
Trăim într-o lume în care tehnologia evoluează exponențial, situație ce crează noi posibilități, deschide noi drumuri și experiențe, dar o dată cu asta intervin și provocări cu care societatea nu s-a mai confruntat până acum. Așadar, într-o era dominată de schimbare și necunoscut, cum putem să ne asigurăm că vom fi pregățiți să facem față unor situații pe care încă nu le cunoaștem?

📚 2. Vei dobandi un nou set de aptitudini
Un lucru este cert – avem nevoie de un nou set de aptitudini față de cel cu care am fost învățați pentru a face față provocărilor complexe, atât din mediul de afaceri, cât și din mediul social. Conform studiilor, o parte dintre aptitudinile necesare anilor 2020, pe care le vom practica în atelier, sunt: abilitatea de a rezolva probleme complexe, gândirea critică, creativitate, inteligență emoțională, coordonarea cu ceilalți.

🎲 3. Vom invata prin punere in practica
Prin expunerea participanților într-o experiență reală, lucrând asupra unui caz de actualitate, vom experimenta o nouă metodă de lucru ce face colaborarea dintre mebrii mai ușoară. O parte din sesiune va fi de tip “masterclass”, în care se va oferi informația teoretică, urmând ca apoi aceasta să se pună în practică. Această metodă de “learning by doing” este cea mai eficientă metodă de învățare.

Citeste mai multe despre metoda de inovare Dutch Design Deltas https://innovatingsociety.com/dutch-design-deltas/

🙊 4. Este potrivit pentru tine
Dorim să avem un grup cât mai divers, cu experiențe și cunoștințe variate. încurajăm să aplice toți oamenii ce doresc să experimenteze metode de colaborare în echipe interdisciplinare. Cei ce vor beneficia cel mai mult de această metodă sunt oamenii de marketing, din resurse umane, designeri, agile coaches, manageri de produs, lideri de echipa, oameni din învățământ, din sectorul public și din organizații non-profit.

👩‍👧‍👧 5. Contribui la o cauza sociala
Participarea la atelier se face prin donarea unei sume modice de 20 RON la locul evenimentului, suma ce se va dona integral către “Asociatiei Familia Reunită Cluj”, ce are o grupa de 20 copilași și are că scop prevenirea abandonului școlar. Acești copii provin din familii defavorizate și vin la asociație pentru a primi ajutor cu temele pentru acasă, dar și pentru a avea activități pe care nu le pot avea cu părinții lor.

💥 Înregistrează-te aici (20 locuri disponibile): http://bit.ly/demo-day-dutch-design-deltas-26feb

—–
👱‍♂️ Despre facilitator
Facilitatorul acestui atelier este Tudor Mihai, fondatorul agenției de inovație Innovating Society. Înainte de asta, a lucrat in Olanda timp de 5 ani, unde a ajutat companii sa inoveze modele de business si sa scoata pe piata noi produse. A urmat studii in management de inovatie si antreprenoriat. De scrut timp s-a mutat in Cluj sa ajute oamenii sa dezvolte un spirit antreprenorial si sa aiba cunostintele necesare sa inoveze in domeniile lor.

—–
🧩 Acest eveniment este un demo de 2 ore a training-ului complet de 2 zile in Dutch Design Thinking. Se va desfășura în limba română și limitat la 20 persoane.

🎁 Participarea este gratuita, dar incurajam o donatie de cel putin 20 RON cash, la finalul serii, pentru a-i dona în totalitate ONG-ului “Asociatia Familia Regasita Cluj”, ce are ca scop prevenirea abandonului scolar si educarea copiilor ce provin din familii defavorizate (Asociatia Familia Regasita).

💥 Înregistrează-te aici (20 locuri disponibile): http://bit.ly/demo-day-dutch-design-deltas-26feb

Host

Innovating Society

Date & time

From:
26th Feb, Wednesday
18:00

To:
26th Feb, Wednesday
21:00

Location

ClujHub, str. Ferdinand nr. 22-26 (3rd Floor in CENTRAL Commercial Center), Cluj-Napoca, Romania