Design Thinking Starter Workshop – online (Feb)

Design Thinking Starter Workshop – online (Feb)

Online Workshop Design Thinking Digital Product Design

CE ESTE DESIGN THINKING STARTER WORKSHOP

Un atelier-curs experiential in care inveti si practici principiile, metoda si instrumentele cu care poti proiecta experiente, produse si procese pentru oameni.
• vei experimenta principiile si instrumentele de baza ale Design Thinking
• vei lucra individual si in echipa la o provocare reala
• teorie de baza si mult lucru aplicat
• nu este nevoie de cunostinte de specialitate
• vei lucra intens 2.5 zile (si sigur nu te vei plictisi)
• impreuna cu o echipa, vei obtine rezultate pe care altfel le-ai putea obtine in cateva saptamani / luni
• vei primi un kit complet de instrumente si ghidare ca suport pentru workshop si pentru a aplica mai departe in proiectele tale ceea ce inveti la Starter

PENTRU CINE ESTE?

Manageri de procese
Manageri de proiecte
Antreprenori si intraprenori
Manageri de produs sau servicii
Lideri sau manageri de echipe

Cand? 16, 17, 18 februarie (2,5 zile)

Unde? Online (Zoom si Miro)

Rezerva-ti locul aici: https://designthinkingsociety.com/

DESIGN THINKING STARTER este cel mai longeviv workshop de Design Thinking din Romania

CE SPUN PARTICIPANTII:

“E un workshop care te indeamna la detasare (de propriile idei, solutii, pareri) si te ajuta sa privesti contextul prin ochii beneficiarului, nu ai tai. E un shortcut care te poate ajuta sa “salvezi” saptamani, poate luni de energie si resurse investite in a intelege ce solutii se potrivesc situatiei adresate”. (anonim)

“Un curs foarte util, ale carui principii pot fi aplicate atat in proiecte personale, cat si in cele profesionale. Desi tot procesul de Design Thinking poate fi unul complex, metodologia este simplu de aplicat, conceptele usor de inteles. Eu personal, mi-am notat cateva principii, pe care vreau sa le folosesc de fiecare data sa ma ancoreze in scopul propus. Cursul fiind online a adus cateva dificultati, insa creativitatea organizatorilor (Dragos, Cristina, Thea) a reusit sa reproduca esenta unui curs offline. (Felicitari!). Dupa curs am plecat cu o energie foarte buna, pregatita sa schimb abordarea in multe proiecte!” Diana (Orange)

“M-a surprins metoda extrem de practica a workshopului, am invatat facand, exersand, ghidati cand aveam nevoie, dar si lasati sa descoperim. M-am simtit increzatoare chiar si dupa primele ore ca pot merge deja sa aplic ce am invatat.” (Eliza, corporate)

“Am invatat sa ascult mai bine, sa fiu mai atenta la oamenii din jurul meu, la cei dragi si la cei cu care lucrez. Si asta am continuat sa fac de atunci, atat la job, cat si in viata personala.” (Cristina, corporate)

Host

Design Thinking Society

Date & time

From:
16th Feb, Tuesday
14:00

To:
18th Feb, Thursday
17:30

Location

online