Design Thinking Starter

Design Thinking Starter

Online Workshop Design Thinking Digital Product Design User Experience

CE ESTE DESIGN THINKING STARTER?

Un atelier-curs experiențial în care înveți și practici principiile și instrumentele de bază din Design Thinking.
Experimentezi aplicat cum abordezi o problemă complexă reală și cum poți proiecta soluții care răspund nevoilor oamenilor.

PROCESUL DE DESIGN THINKING

Design Thinking este o metodă de rezolvare a problemelor centrată pe oameni, ce pornește de la înțelegerea nevoilor utilizatorului prin empatie, continuă cu explorarea de posibilități inovatoare, prototiparea lor rapidă și testarea lor cu utilizatorii finali.

CE VEI EXPERIMENTA TIMP DE 2 ZILE LA WORKSHOP?

 • Vei experimenta principiile și instrumentele de bază din Design Thinking cu exerciții aplicate pentru fiecare etapă a procesului (Empatie, Definire, Ideație, Prototipare, Testare).
 • Vei învăța și practica principii de empatie și experimentare care te vor ajuta să încurajezi și să stimulezi creativitatea și inițiativa în echipă.
 • Vei lucra cu utilizatori / consumatori reali. Vei învăța să afli ce contează cu adevărat pentru clienți și cum să îți dezvolți produsul / serviciul în consecință. Lucrând la o provocare reală, vei învăța cum se aplică principiile de design pentru a descoperi nevoi, posibilități ascunse și soluții imprevizibile creative.
 • Vei învăța și practica cum poți pune oamenii în centrul proceselor și vei modela procesele după oameni.
 • Vei gândi colaborativ cu ceilalți participanți, veți explora sensuri ambigue și incerte.
 • Vei învăța cum să abordezi o problemă, aplicând gândirea creativă și gândirea analitică.
 • Vei învăța un proces eficient pentru a fi mai creativi (generarea cât mai multor idei și transformarea lor în concept)
 • Vei asambla idei sub formă de prototip, le veți modela, le veți testa, le veți desface și reface.
 • Vei obține rezultate pe care altfel le-ai putea obtine în câteva săptămâni / luniÎn plus, vei primi un kit complet de instrumente și ghidare ca suport pentru workshop si certificat digital.

PENTRU CINE ESTE?

 • Manageri de procese
 • Manageri de proiecte
 • Manageri de produs sau servicii
 • Antreprenori și intraprenori
 • Lideri sau manageri de echipe

INVESTIȚIA TA

350 euro + TVA / 1 participant
Discount de grup: 4% (2 participanți), 5% (3 participanți), 6% (4 sau mai mulți).
Când? 12, 13 mai (9.30 – 17.00)
Online (Zoom si Miro)
Rezervă-ți locul aici: https://designthinkingsociety.com/
Sau dă-ne un mail cu datele tale: future@designthinkingsociety.com

CE SPUN PARTICIPANȚII:

“M-a surprins metoda extrem de practică a workshopului, am învățat făcând, exersând, ghidați când aveam nevoie, dar și lăsați să descoperim. M-am simțit încrezătoare chiar și după primele ore ca pot merge deja să aplic ce am învățat.”
(Eliza, corporate)

“Citisem două cărți cu tematica design thinking, dar după Starter, mi-am dat seama că nu știam mare lucru, după Starter am înțeles cu adevărat ce este Design Thinking și care este valoarea lui aplicată”
(Dragoș Nicolaescu, angel investor)

“Un curs foarte util, ale cărui principii pot fi aplicate atât în proiecte personale, cât și în cele profesionale. Deși tot procesul de Design Thinking poate fi unul complex, metodologia este simplu de aplicat, conceptele ușor de înțeles. Eu personal, mi-am notat câteva principii, pe care vreau să le folosesc de fiecare dată să mă ancoreze în scopul propus. Cursul fiind online a adus câteva dificultăți, însă creativitatea organizatorilor (Dragoș, Cristina, Thea) a reușit să reproducă esența unui curs offline. (Felicitări!). După curs am plecat cu o energie foarte bună, pregatită să schimb abordarea în multe proiecte!”
Diana (Orange)

“E un workshop care te îndeamnă la detașare (de propriile idei, soluții, păreri) și te ajută să privești contextul prin ochii beneficiarului, nu ai tăi. E un shortcut care te poate ajuta să “salvezi” săptămâni, poate luni de energie și resurse investite în a înțelege ce soluții se potrivesc situației adresate”. (anonim, corporate)
Acest workshop are un caracter revelator și inovativ din punctul meu de vedere. Îți induce noi perspective de înțelegere emoțională a persoanei și deschide noi posibilități în modul de privire a businessului. De asemenea, uneltele folosite mențin atenția participanților, iar aplicabilitatea lui este de 100%. Recomand oricui s-a plictisit să asculte părti teoretice despre skilluri și vrea să pună în aplicare directă ceea ce învață să participe la acest worskop”.
(Alexa, Red Bull)

Un workshop foarte aplicat, activ, cu interacțiuni de valoare. În doar 2 zile am parcurs un traseu foarte complex, pornind de la challenge-ul de business și ajungând la protiparea unei soluții. Etapa cea mai interesantă a fost aceea în care ne-am dat seama cu toții că soluția pe care ne-o imaginam ca răspuns reflex la problemă, în momentul 0, nu are nicio legătură cu ceea ce trebuie de fapt să livram userului final. Aș mai face încă o dată acest workshop! Mulțumiri și felicitări, Cristina și Thea!
(Andra, Pentalog)

Host

Design Thinking Society

Date & time

From:
12th May, Wednesday
9:30

To:
13th May, Thursday
17:00

Location

online