Design UX/UI de la zero

Design UX/UI de la zero

Course Digital Product Design User Experience User Interface

Chiar și cea mai bună aplicație va eșua dacă nu acorzi atenție designului său UX și UI. Urmează acest curs pentru a afla cum vei deveni designerul UX/UI de care fiecare echipă de produse are nevoie astăzi. Construiește-ți un portofoliu de abilități care vor fi cu siguranță utile în viitoarea ta carieră.

Ce vei învăța

Introducere în procesul de proiectare
La începutul aventurii tale ca viitor designer UX/UI, vei obține o viziune asupra procesului de proiectare. Îţi vom arăta diferite metode de dezvoltare a produsului, îţi vom împărtăși informații despre rolul unui designer într-o echipă, vei explora sarcinile cheie ale postului și ţi se va oferi o privire de ansamblu asupra pieței muncii. Vom arunca, de asemenea, o scurtă privire asupra psihologiei pentru a explica principalele capcane cognitive care pot sta în calea muncii zilnice a unui designer.

Colectarea cerințelor de afaceri
Acest modul îţi va arăta importanța creării de interfețe ușor de utilizat pentru a-ţi îndeplini obiectivele de afaceri. Te vom învăța când și cum să culegi ipoteze de afaceri pentru un proiect și îţi vom prezenta instrumente pentru organizarea cunoștințelor despre produse și a nevoilor de afaceri.

Cunoașterea utilizatorului și organizarea informațiilor despre acesta
Acest modul se focusează pe utilizatorul final. Îţi vom prezenta instrumente care îţi permit să efectuezi cercetări cantitative și calitative în munca de zi cu zi. Vei afla despre interviuri aprofundate, sondaje și instrumente de urmărire. În cele din urmă, vei crea primul scenariu de cercetare și vei descoperi cum să utilizezi eficient datele pe care le colectezi.

Analiza cerințelor IT
Din acest modul vei afla de ce designerul UX trebuie să înțeleagă tehnologia. Îţi vom prezenta conceptele de bază ale programării frontend, SEO, Bootstrap și alte cadre populare.

Crearea unei arhitecturi informaționale
Cum să conduci proiecte complexe şi să nu iţi pierzi capul? Răspunsul la această întrebare se află în metoda “”user stories”. Le creezi pe exemplul unui serviciu existent. Îţi vom prezenta conceptul de notație BPMN, care te va ajuta în descrierea secvenței acțiunilor în procesele de afaceri.

Modele și validare concept
În această secțiune îţi facem cunoștință cu lumea machetelor. Vei afla diferența dintre machetele puțin detaliate (lo-fi) și cele foarte detaliate (hi-fi) și de ce uneori merită să le creezi pe primele. Afă despre diferite instrumente de proiectare, apoi vom trece împreună peste elementele de bază ale utilizării Axure. În cele din urmă, vei avea ocazia să creezi o machetă a propriului design. Testarea este, de asemenea, importantă în procesul de proiectare, așa că te vom învăța cum să verifici designul, să înveţi din testare și să îţi optimizezi designul.

Activități sumative
În proiectul final, vei aplica cunoștințele pe care le-ai dobândit la fiecare etapă a cursului. Cu toate acestea, înainte de asta, îţi vom prezenta instrumentele de design vizual și îţi vom arăta cum să organizezi o structură grafică, precum și ce programe să utilizezi pentru a proiecta interfata utilizator.Pe parcursul cursului vei finaliza un proiect pe subgrupe pe baza unui caz pregatit anterior. În proiectul final vei folosi soluțiile dezvoltate și vei proiecta layout-ul.

Host

Software Development Academy

Date & time

From:
30th Jan, Tuesday
18:00

Location

online