Designers Spring

Designers Spring

Fair Fashion Design Industrial Design Product Design Craft

Primavara este momentul perfect pentru un refresh in garderoba si nu numai!

Intre 27-28 februarie te invitam la Designers Spring – o expozitie cu vanzare a celor mai in voga creatori de frumos!

Pentru ca Martisorul si Ziua Femeii sunt aproape, am pregatit o atmosfera magica in care femeia este in centrul atentiei. Vei putea alege din sute de produse realizate manual, respectand cele mai exigente standarde de calitate, de la haine la bijuterii, decoratiuni, tablouri, jucarii, produse cosmetice si nu numai.

Si pentru ca evenimentele Madame Sophie sunt mai mult decat sesiuni de shopping urban, sunt un prilej de socializare poti face o pauza de cafea
alaturi de prieteni sau familie.

O tombola cu premii surpriza este disponibila pentru toti vizitatorii care achizitioneaza produse din cadrul expozitiei. Accesul se face pe baza de bratara ce poate fi achizitionata de la receptie. (pretul este de 10 lei).
Purtarea bratarii pe toata durata vizitei este obligatorie. De 11 editii sustinem si promovam micile ateliere de creatie si anteprenorii romani/etnie.

Daca esti creator de frumos si vrei sa devii expozant, te rugam sa accesezi formularul de mai jos sau ne poti scrie la adresa office@madamesophie.ro (e-mail-ul trebuie sa contina cel putin 3 fotografii clare si artistice, o scurta descriere a brand-ului, numar de telefon, link catre pagina/site brand).
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd…/viewform

Host

Anonymo Muza + Madame Sophie

Date & time

From:
27th Feb, Saturday
11:00

To:
28th Feb, Sunday
19:00

Location

Impact Hub Bucharest, str. Gara Herastrau nr. 2, Bucuresti