EduHack2021

EduHack2021

Competition Digital Product Design User Experience

Pentru al 3-lea an consecutiv, 𝗥𝗢𝗧𝗦𝗔 în parteneriat cu 𝗧𝗲𝗰𝗵𝗰𝗲𝗹𝗲𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿 și 𝗖𝗹𝘂𝗷𝗛𝘂𝗯 organizează cel mai mare hackathon de educație din țară!

𝗘𝗱𝘂𝗛𝗮𝗰𝗸 este cel mai mare eveniment de tip hackathon pe teme de educație formală sau non-formală din România, care va avea loc în perioada 11 – 12 decembrie 2021.

Este un eveniment la care pot participa: elevi, profesori, părinți, studenți, oameni de știință, antreprenori, programatori, designeri, povestitori, artiști, oameni cu idei inovatoare pe care îi încurajăm să se reunească într-un hackathon virtual ce poate deveni cea mai interesantă experiență din online!

ÎNSCRIE-TE ACUM: https://forms.gle/UMAQ9CCh2wi61qK36

ei avea la dispoziție 𝟯𝟲 𝗱𝗲 𝗼𝗿𝗲 pentru a dezvolta o soluție care să răspundă la una dintre provocarile EduHack2021. Totuși, cel mai important este să te distrezi, învățând prin a experimenta.

Deși unele dintre provocările noastre sunt tehnice, altele îți cer să îți folosești abilitățile artistice, abilitățile de business și imaginația, cu alte cuvinte, nu trebuie să fii un programator sau om de știință pentru a face parte din EduHack.

Datorită contextului pandemic actual, hackathon-ul se desfășoară exclusiv în mediul online.

De aceea ne-am adaptat 👀 și vei avea la dispoziție platforme de colaborare pentru echipe, intervenții live pe Youtube și Facebook dar și conferințe și sesiuni de mentorat individuale și de echipe pe canale de voce, video și text (prin intermediul platformei Discord).

https://rotsa.ro/eduhack-2021/

Host

Techcelerator + ClujHub + ROTSA - Romanian Tech Startups Association

Date & time

From:
11th Dec, Saturday
9:00

To:
12th Dec, Sunday
17:00

Location

online