Efectele culorilor – curs de arta

Efectele culorilor – curs de arta

Course Visual Design

Curs de analiza si de punere in practica a teoriilor sintetizate despre culori.

Este un curs dedicat celor pasionati de arta, celor care considera necesara intelegerea aprofundata a culorilor, aplicabila in diverse domenii (Fashion, Make-up, Design Interior, WEB Design etc.), dar si celor pentru care arta reprezinta o cale de meditatie, relaxare si eliminare a stresului cotidian.

Vom descoperi impreuna care sunt culorile de baza indispensabile oricarui artist, amator sau profesionist si cate nuante putem obtine prin amestecul lor. Vom intelege semnificatia culorilor, armonia sau contrastele dintre ele, precum si senzatiile pe care acestea le transmit.

Pe tot parcursul cursului vom reusi sa intelegem culorile si dialogurile care se creaza intre ele pe suprafata de lucru. Vom avea ca si notiuni teoretice de baza culorile primare, cele secundare si tertiale, monocromia, culorile reci/calde, culorile complementare sau griurile colorate. Vom invata impreuna sa le deosebim, vom experimenta amestecuri si efecte pe suport de hartie sau panza, folosind culori acrilice sau acuarele.

Ca si artisti de referinta ii vom studia pe Paul Klee, Pablo Picasso, Giorgio Morandi sau Rothko si vom reusi sa intelegem diversele notiuni si miscari artistice care au derivat din studiul culorilor precum Action-painting, Color field (abstractie cromatica), Tașism sau Hard-edge painting (pictura cu margini dure).

La finalul cursului, Art Point Studio organizeaza pentru participanti o expozitie de grup.

Vârsta minimă pentru participare: 15 ani
Data începerii: 28 ianuarie 2020
Durată: 2:30 h/ sesiune (12 sesiuni) +expozitie
Locație: Art Point Studio, Str. Bistriței, nr. 49, Cluj-Napoca
Costul total al cursului: 1.100 ron
Pentru elevi/studenti/pensionari: 1.000 ron
Pentru fiecare persoană în plus înscrisă vei beneficia de o reducere de 5%.

Pentru că ne dorim ca arta să fie accesibilă pentru toată lumea, modalitatea de plată a cursului va fi 50% in avans si 50% până in a 4-a săptămână de curs.

Toate materialele necesare sunt puse la dispozitie de catre Art Point Studio, excepție face pânza de pictură pentru lucrările finale ( pentru cine dorește să lucreze pe pânză).

CEI CARE ACHITA INTEGRAL CURSUL PANA LA DATA DE 27 IANUARIE 2020, VOR BENEFICIA DE O REDUCERE DE 10%.
(reducerile nu se cumulează)

Cursul se achita in contul societatii Art Point Studio RO22BTRLRONCRT0503149901, deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea Curs Culoare+ numele participantului

Înscrierile se fac, până în 24 ianuarie 2020, prin formularul disponibil aici: http://www.artpointstudio.ro/formular-curs-efectele-culorilor/
Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierii.

Participantii acestui curs vor fi ghidați de către artista Dragomir Sabina Elena, absolventa a studiilor de licenta si master a Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca, iar experienta si daruirea artistei isi vor spune cuvantul in relationarea cu participantii acestui curs. Mai multe detalii, precum si exemple de opere create de catre artista le puteti gasi aici:
https://www.instagram.com/sabinaelenadragomir/
https://www.facebook.com/sabinaelenadragomir/

_________________________________
Pentru informații suplimentare vă punem la dispoziție emailul nostru:
contact@artpointstudio.ro și telefonul 0753695101.

O descriere a cursului și imagini din timpul cursurilor sau expozițiilor noastre sunt disponibile pe site-ul nostru: www.artpointstudio.ro

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Art Point Studio

Host

Art Point Studio

Date & time

From:
28th Jan, Tuesday
18:30

To:
21st Apr, Tuesday
21:00

Location

Art Point Studio, str. Bistritei nr 49, Cluj-Napoca, Romania