Employee Experience Design Course

Employee Experience Design Course

Course Design Thinking Service Design

Design Thinking-ul patrunde din ce in ce mai mult in domeniul resurselor umane. Acest program de 2 zile vine sa iti ofere cele mai recente insight-uri si cele mai relevante studii de caz in legatura cu modul in care Design Thinking-ul poate aduce valoare in aceasta sfera de activitate. Cum poti dezvolta pentru HR o viziune strategica, concentrata pe angajat? Sau cum poti crea engagement-ul angajatului? Provocari interesante, in care poti folosi la maximum Design Thinking-ul.

Acest curs de 2 zile iti ofera o intelegere de baza a principiilor Design Thinking-ului, instrumentelor-cheie, terminologiei si a modalitatii in care le poti aplica, pentru a inova in HR. Accentul cursului va fi pe partea practica, “Learning by Doing”, prin utilizarea instrumentelor precum Stakeholder Mapping, Value Network Mapping, Personas, Employee Journey Mapping (Insight-uri de la Angajat), Service Scenario si Prototyping.

Descopera instrumentele și tehnicile de care ai nevoie pentru a putea proiecta experienta de care angajatul sa se bucure in organizatia ta! Cu ajutorul coaching-ului personal și al feedback-ului primit pe toata durata cursului, vei putea sa-ti folosesti punctele forte pentru a inova in HR.

Afla cum sa:

  • Folosesti Design Thinking-ul pentru a inova in HR si a crea o organizație centrata pe angajat, in care oamenii se simt apreciati, motivați si implicati.
  • Identifici Personas prioritare (de exemplu, un manager, o noua persoana recrutata, un angajat cu experienta etc.) si sa creezi politici si instrumente de HR, in functie de obiectivul acestor Personas.
  • Obtii insight-uri relevante, efectuand research in cadrul organizației tale, apeland la interviuri empatice, focus grupuri sau studii de satisfactie a angajatilor.
  • Identifici momentele care conteaza pentru angajat si sa creezi o harta a recompensarii traseului profesional al acestuia.
Host

DesignThinkers Academy Eastern Europe

Date & time

From:
15th Oct, Tuesday
9:00

To:
16th Oct, Wednesday
18:00

Location

TBA, Bucuresti, Romania