Fundamentele tehnicii Bikablo®

Fundamentele tehnicii Bikablo®

Online Workshop Visual Thinking Drawing

La workshopurile bikablo® deprinzi abilitățile și metodele necesare pentru vizualizarea ideilor. Facilitarea vizuală este o metodă (nouă) care face conținutul și procesele vizibile în timp real, fie că vorbim de prezentări, ateliere, sesiuni de coaching, training sau întâlniri.

În cadrul acestui training, vei fi ghidat pas cu pas în lumea facilitării vizuale. Folosind pictograme, figuri și elemente grafice ale tehnicii bikablo, vei putea să accesorizezi următoarele tale proiecte și întâlniri de lucru cu planșe vizuale atractive. Metodologia bikablo are o abordare structurată, construită în jurul unui proces secvențial, ceea ce o face accesibilă oricui dorește să practice vizualizarea.

Ziua 1 – Fundamentele

În prima zi înveți tehnica de vizualizare bikablo®. În consecință, veți putea ilustra și prezenta idei în imagini. Vei realiza primele materiale vizuale pe care să le folosești ulterior cu încredere în activitatea ta.

Instrumente de lucru
Informații despre materialele de vizualizare și cum utilizăm markerele pentru a crea linii curate și forme consistente.

Elemente pentru structură
Forme de bază, elemente de conectare și încadrări care pot fi utilizate pentru a susține diferite tipuri de mesaje.

Tehnici pentru umbre și culoare
Opțiuni pentru a completa elementele și spațiile pentru a genera efecte vizuale și a susține mesajele.

Pictograme și personaje
Simboluri vizuale, elemente grafice și personificări pentru a comunica roluri, grupuri și situații.

Combinarea elementelor vizuale
Structurarea conținutului vizual la flipchert și metode de a crea o planșă unitară folosind toate elemente grafice învățate.

Pentru participarea la trainingul bikablo descarcă formularul de pe site-ul evenimentului și completează-l cu datele tale. Trimite apoi documentul pe e-mail la adresa inscriere@facilitarevizuala.ro.

Cost: 390 EUR + TVA
*10% reducere pentru înscriere până la 1 Mai 2021

Numărul maxim de participanți pentru o grupă este de 10 persoane. Tariful include materialele de lucru necesare care vor fi expediate în avans prin curier. Participanții primesc kit-ul Bikablo® StarterSet 1+2 și un cupon de 15% reducere la produsele Neuland.com.

Despre Bikablo®

Academia bikablo® este o companie germană – cu sediul în Köln – pionier în dezvoltarea gândirii vizuale și facilitarea vizuală. Metodologia creată are o abordare structurată, construită în jurul unui proces secvențial pentru a o face accesibilă oricui dorește să practice vizualizarea.

Facilitator: Iulian Olariu
Sunt trainer certificat pentru a facilita învățarea tehnicii de vizualizare Bikablo® in România. Am peste 15 ani de experiență în pregătirea și susținerea programelor de dezvoltare a competentelor interpersonale cheie. Am implementat proiecte de învățare împreună cu mai bine de 70 de organizații naționale și internaționale unde i-am sprijinit pe angajați să prezinte mai bine, să comunice mai eficient și să dezvolte echipe productive.

Host

Faviz - Facilitare Vizuala

Date & time

From:
1st Jul, Thursday
9:00

To:
1st Jul, Thursday
17:00

Location

online