Gestionarea credintelor limitative prin pictura

Gestionarea credintelor limitative prin pictura

Workshop Painting

Stiai ca atingerea obiectivelor tale este influentata si uneori chiar impiedicata de credintele limitative? Stiai ca toti avem credinte limitative si daca pe unele le constientizam, unele doar se manifesta direct prin actiunile noastre?

Te incurajez sa experimentezi cat mai multe modalitati de aflare si gestionare a acestora, astfel incat sa iti inlaturi obstacolele catre pace si bucurie. Iti propun o forma noua, creativa si autentica ca unealta de gestionare a credintelor limitative. E o modalitate plina de forme si culori intr-un cadru prietenos, cald si cu multa relaxare.

Atelierul te sprijina in identificarea credintelor limitative, aflarea surselor lor si gestionarea lor intr-un mod creativ. Vei invata sa iti gestionezi credintele limitative folosind o tehnica care o vei putea folosi si acasa.

De ce ai nevoie pentru a participa? Nimic. Fii fara griji, vei fi ghidat si sprijinit pas cu pas de catre un expert. Nu ai nevoie de experienta, de cunostinte in domeniul artei sau talent. Vei primi tot sprijinul si toate materialele la fata locului.

📅 Când? 24 august, ora 11:00 – 17:00. (Durata poate varia în funcție de grup)

📌 Unde? Restaurantul Bricks, Str. Horia, Nr.2

💲 Valoare: 189 lei (materialele incluse)

❗ Ofertă Early Bird: 169 lei pentru înscrierile până pe 15 august 2019.

✔ Ce include?
• toate materialele necesare
• îndrumare de la un expert artist plastic
• un premiu în urma unei extrageri
• tabloul realizat, gata de pus pe perete

👉 Înscrieri la: https://forms.gle/LDCr9DrHzrFGeZ9c8

💬 Întrebări și informații suplimentare: simina.tulai@gmail.com

Facilitator
Simina TULAI – Absolventa a Masteratului Valori plastice și reflexive ale imaginii în arta contemporană. Experiență în organizare de evenimente 10 ani, experiență în organizare și facilitare de ateliere creative 2.5 ani. Cu 6 ani experienta in cadrul IAsociatiei Gimini prin care oferă suport oamenilor în cultivarea unei vieți autentice, în pace și bucuria prin redescoperirea sinelui.

Host

Pictez cu Sufletul

Date & time

From:
24th Aug, Saturday
11:00

To:
24th Aug, Saturday
17:00

Location

BRICKS, str. Horea nr. 2, 400038 Cluj-Napoca, Romania