Hack Day #5 | Code for Cluj-Napoca

Hack Day #5 | Code for Cluj-Napoca

Competition Digital Product Design User Experience Software Development

1 iunie. Hack Day #5

Ești developer/ QA/ UX/ UI și știi prea bine că magia în tehnologie are nevoie de skill-uri, de timp și de consecvență. Nu poți construi cea mai tare aplicație peste noapte, dar unde sunt mulți puterea crește și zi după zi ne îndreptăm spre a rezolva încă o problemă. Pentru noi. Pentru orașul tău. Pentru România.

Sâmbătă, 1 iunie lucrăm împreună în cadrul Monthly Hack Days, în comunitățile locale din Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și București și online. În plus, comunitatea locală care va închide Hack Day #5 va preda ștafeta către Bogdan, Radu și Alin care vor fi în San Francisco, pentru primul nostru Hack Day internațional. Așa că dacă ai prieteni în San Francisco, dă-le de veste despre evenimentul care va avea loc la sediul GitHub. Mai multe detalii aici: https://bit.ly/2Eu5rSK.

Înscrie-te aici: https://bit.ly/2EDjeqX (detalii despre tehnologiile folosite găsești în formular) și hai să ne vedem sâmbătă, de la ora 10.00, la ScoutHouse.

Proiectele în lucru pentru 1 iunie sunt Catalog Politic, Redirectioneaza.ro, Centru Civic, Monitorizare Vot (https://monitorizarevot.ro/).

Vino cu laptopul și de restul ne ocupăm noi. Vei găsi repository-urile de GitHub pregătite cu taskuri de development și oameni gata să te ajute să contribui la schimbarea pe care o așteptăm de multă vreme. Poți rezolva un task, cinci sau 100, totul ține de tine. Împreună putem muta munții. Orice commit contează!

Host

Code for Romania

Date & time

From:
1st Jun, Saturday
10:00

To:
1st Jun, Saturday
22:00

Location

Scout House, P-ta Unirii nr. 10, etaj 2, Cluj-Napoca, Romania