HackDay#14 -> Documente scanate != digitalizare

HackDay#14 -> Documente scanate != digitalizare

Competition Digital Product Design Software Development User Experience

🚀Ești developer/ QA/ UX/ UI și știi prea bine că magia în tehnologie are nevoie de skill-uri, de timp și de consecvență. Nu poți construi cea mai tare aplicație peste noapte, dar unde sunt mulți puterea crește și zi după zi ne îndreptăm spre a rezolva încă o problemă.
Pentru noi.
Pentru orașul tău.
Pentru România 🇷🇴.

🛡Sâmbătă 28 februarie, lucrăm împreună, în cadrul Monthly Hack Days, în București dar și online.

✏️Înscrieri-> https://tfsg.code4.ro/ și hai să ne vedem sâmbătă, de la ora 10.00

⚙️Proiectul lunii la HackDay#13 din Timișoara este #ExpertConsultation
—-
De fiecare dată când un grup sau o instituție propun o nouă lege, există o perioadă în care aceștia trebuie să se consulte cu comunități de experți. De exemplu, legislația pe urbanism, construcții sau arhitectură în general ajunge mereu la Ordinul Arhitecților din România pentru consultare. Perioada de consultare este una foarte scurtă, iar procedura de consultare în cadrul grupului este una foarte ad-hoc, realizată prin documente fizice, social media, sau exceluri transferate pe mail înainte-înapoi între toți participanții, iar grupurile acestea au uneori peste 4-5 mii de experți la care ar trebui să ajungă informația și să se întoarcă în câteva zile. La finalul consultării lucrurile devin și mai complicate pentru că o persoană trebuie să valideze și să consolideze tot feedbackul într-o formă coerentă, care poate fi trimisă înapoi către minister.
Expert Consultation este fix instrumentul digital în plin proces de dezvoltare în Tech for Social Good de către voluntarii Code for Romania, care să le permită acestor grupuri să lucreze direct pe textul de lege, să contribuie cu feedback, propuneri, comentarii, să voteze și să amendeze anumite propuneri, articole sau comentarii ale altor participanți etc și apoi să consolideze automat documentul final.
🔎API GitHub repository -> https://github.com/code4romania/expert-consultation-api
🔎Client GitHub repository -> https://github.com/code4romania/expert-consultation-client
🔎Task-uri de făcut pe API -> https://github.com/orgs/code4romania/projects/15#column-5527919
🔎Task-uri de făcut pe client -> https://github.com/orgs/code4romania/projects/15#column-5527925
🦸‍♀️ 🦸‍♂️Unde-s mulți puterea crește!
Dis-de-dimineață povestim alături de lead-ul proiectului detalii, provocări și taskuri de lucru, codăm pe parcursul zilei și seara, pentru relaxare, vă propunem o sesiune de brainstorming pe viitoare potențiale soluții.
—-

📯Sponsori naționali
Catalysts Romania & 3Pillar Global Romania

📯Sponsor local
Cegeka Romania

Host

Code4Romania

Date & time

From:
29th Feb, Saturday
10:00

To:
29th Feb, Saturday
18:00

Location

Nod makerspace, Splaiul Unirii nr. 160, Bucuresti, Romania