How to color your canvas in troubled times – Instagram Live cu Livia Falcaru

How to color your canvas in troubled times – Instagram Live cu Livia Falcaru

Talk Arts Painting

Întâi și întâi, doar gânduri bune și sănătate, vouă tuturor.
-.-.-.-.-.-.-.-.-
Iată că este momentul ca, acum, în izolare, să ne conectăm și să ne sprijinim reciproc cât mai mult. Venim spre voi cu vestea că luni, în a doua zi de Paște, de la 6 seara, pe Instagram Live, împreună cu Livia Fălcaru, vom avea o ediție specială, intitulată “How to Color Your Canvas in Troubled Times”. Acest dialog deschis este un experiment. Vrem să desenăm împreună povești de seară și să reușim, de asemenea, să vă răspundem cât mai multor întrebări relevante temei.
-.-.-.-.-.-.-.-.-
Ne dorim mult ca acest eveniment online să unească întreaga comunitate LWD din țară. Tocmai de aceea evenimentul este sprijinit și de celelalte capitolele Ladies, Wine & Design din România. Și, cine știe, să fim prezenți cu toții: flori, fete, sau băieți – dacă tot e primăvară afară. ^^
-.-.-.-.-.-.-.-.-
Livia Fălcaru este ilustrator, artist visual și creator de experiențe AR. Combinând atât tehnici tradiționale cât și digitale în conceptele sale, Livia își vede creațiile ca pe un mijloc de comunicare real și onest. În prezent, Livia muncește și locuiește în București. Îi puteți vedea portofoliul pe www.liviafalcaru.com.
-.-.-.-.-.-.-.-.-
Sărbători cu liniște – pe luni, cu drag!
-.-.-.-.-.-.-.-.-
www.instagram.com/liviafalcaru
www.instagram.com/ladieswinedesign_cluj

Host

Ladies, Wine & Design Cluj + Livia Falcaru

Date & time

From:
20th Apr, Monday
18:00

To:
20th Apr, Monday
19:30

Location

online