Initiere in 3ds MAX Vizualizari arhitecturale – Look and Learn

Initiere in 3ds MAX Vizualizari arhitecturale – Look and Learn

Talk 3D Interior Design

Te asteptam la Workshopul nostru, “Initiere in 3ds MAX – Vizualizari Arhitecturale”, sustinut de Dragos Maxinoiu, trainer Atelierele ILBAH, pentru a descoperi secretele unuia dintre cele mai complexe programe de randari arhitecturale.

Invata alaturi de Dragos, cum se construieste un design interior de la 0, cum texturam un mobilier pentru a capata o viziune reala si care sunt metodele optime pentru a realiza o incapere cat mai realistica.

Vrei sa participi la acest Workshop? Iata care sunt pasii de urmat pentru inscriere:

  1. Rezerva-ti un loc la acest Workshop apasand pe butonul “REGISTER”
  2. Pentru a confirma alegerea facuta, apasa pe “CHECKOUT”
  3. Completeaza formularul si apasa pe “COMPLETE REGISTRATION” (campurile marcate cu * sunt obligatorii)

Important! Acest atelier va fi organizat in cadrul BIFE SIM 2019. Workshopurile sunt gratuite,Accesul in cadrul BIFE SIM 2019 presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Atentie! Dupa completarea formularului trebuie sa primesti pe e-mail BILETUL DE ACCES la eveniment, impreuna cu detaliile Workshop-ului la care te-ai inscris. Workshop-urile sunt gratuite, dar accesul in cadrul BIFE SIM presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Important! Avand in vedere ca accesul este gratuit si locurile sunt limitate, va rugam ca in cazul in care nu mai puteti ajunge la vreunul din evenimentele la care v-ati inscris sa ne anuntati pentru a anula biletul, pentru a oferi astfel sansa altor participanti sa se inscrie.

Inscrierile sunt nominale. Varsta minima: 16 ani.

Te poti inscrie la mai multe Workshopuri organizate in cadrul BIFE SIM 2019, insa te rugam sa fie din categorii diferite.

Alte informatii? La pr@ateliereleilbah.ro sau +40729397806.

Host

Atelierele ILBAH

Date & time

From:
14th Sep, Saturday
10:30

To:
14th Sep, Saturday
12:00

Location

Romexpo, Pavilion B2, Bulevardul Marasti nr. 65-67, Bucuresti, Romania