Initiere in 3ds MAX – Vizualizari arhitecturale – Look and Learn – Mobila Expo 2019

Initiere in 3ds MAX – Vizualizari arhitecturale – Look and Learn – Mobila Expo 2019

Workshop 3D Architectural Design

Te asteptam la Workshopul nostru, “Initiere in 3ds MAX – Vizualizari Arhitecturale”, sustinut de Dragos Maxinoiu, trainer Atelierele ILBAH, pentru a descoperi secretele unuia dintre cele mai complexe programe de randari arhitecturale.

Invata alaturi de Dragos, cum se construieste un design interior de la 0, cum texturam un mobilier pentru a capata o viziune reala si care sunt metodele optime pentru a realiza o incapere cat mai realistica.

See you there!

Important! Acest atelier va fi organizat in cadrul Mobila Expo 2019. Workshopurile sunt gratuite, dar accesul in cadrul Mobila Expo 2019presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Locatie: Romexpo, Pavilionul B1, standul 135

Atentie! Dupa completarea formularului trebuie sa primesti pe e-mail BILETUL DE ACCES la eveniment, impreuna cu detaliile Workshopului la care te-ai inscris.

Important! Avand in vedere ca accesul este gratuit si locurile sunt limitate, va rugam ca in cazul in care nu mai puteti ajunge la vreunul din evenimentele la care v-ati inscris sa ne anuntati pentru a anula biletul, pentru a oferi astfel sansa altor participanti sa se inscrie.

Inscrierile sunt nominale. Varsta minima: 16 ani.

Atentie! O persoana se poate inscrie la un singur workshop din cadrul Mobila Expo 2019!

Alte informatii? La pr@ateliereleilbah.ro sau +40729397806.

Host

Atelierele ILBAH

Date & time

From:
14th Mar, Thursday
13:00

To:
14th Mar, Thursday
15:00

Location

Romexpo, Pavilionul B1, Bulevardul Mărăști nr. 65-67, 011465 Bucuresti, Romania