Interferențe

Interferențe

Workshop Product Design Craft

INTEREFERENȚE, cea de-a X-a ediție a workshop-ului de sticlă suflată, își dorește să pună în lumină arta în toate stadiile și manifestările ei: obiectul de artă finit, arta performată, arta povestită.

Departamentul de Ceramică – Sticlă – Metal UAD vă invită joi, 14 noiembrie 2019, la INTERFERENȚE, cea de-a X-a ediție a workshop-ului de sticlă suflată. Această ediție aniversară își propune să intersecteze arta plastică cu muzica clasică.

Alături de interactivele demonstrații de modelare a sticlei la cald vom vernisa o expoziție de picto-obiecte, rezultatul colaborării inter-departamentale în cadrul workshop-ului FORMĂ/CULOARE/MATERIAL, lucrări realizate de studenții Departamentului de Pictură, coordonați de Lector Univ. Dr. Andrei Ciurdărescu și studenții Departamentul de Ceramică – Sticlă – Metal, coordonați de Lector Univ. Dr. Dan Alban și Asist Univ. Dr. Alexandra Mureșan.

Experiența artistică va fi completată de Zănatec, un proiect ce reunește muzicieni și instrumentiști în diferite aranjamente, arhitecturi și scopuri. În cadrul INTERFERENȚE veți asculta cvartetul nr. 4 în Do major K.157 de Mozart și Béla Bartók, șase dansuri românești în aranjamentul compozitorului Dan Variu. Zănatec a luat naștere din dragoste pentru muzica clasică și din dorința de a o aduce mai aproape de oameni.

Evenimentele Zănatec au loc in spații obișnuite, cu o viață și o energie a lor, nelegată neapărat de muzică.

Ilinca Forna (vioară)
Ana-Teodora Buia (vioară)
Olena Si Misu Osvat (violă)
Adela Hania Moldovan (violoncel)

Cartofii copți în cuptorul de sticlă și voia bună sunt din partea casei!

Vă așteptăm cu drag!

PROGRAM:

– 18:00 Expoziție de picto-obiecte
– 18:30 Demonstrații de sticlă suflată
– 19:00 Recital cameral ZĂNATEC
– 19:30 Demonstrații de sticlă suflată

Host

Department of Ceramics, Glass and Metal, UAD Cluj-Napoca + Zănatec

Date & time

From:
14th Nov, Thursday
18:00

To:
14th Nov, Thursday
20:00

Location

Department of Ceramics, Glass and Metal, UAD Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu nr. 17-19, Cluj-Napoca, Romania