Interior Designers Meetup by Mendola Fabrics

Interior Designers Meetup by Mendola Fabrics

Meetup Interior Design

Vă invităm cu entuziasm la prima întâlnire dedicată designerilor și arhitecților de interior din București: “Interior Designers Meetup”

Întâlnirea este un prilej perfect pentru a ne cunoaște și a povesti mai multe despre Mendola Fabrics și toate activitățile și proiectele speciale derulate prin acest brand, special pentru voi!

De ce să participi?

  • Afli mai multe despre Mendola Fabrics, brandul #1 de perdele și draperii din România
  • Interacționezi cu instrumentele, programele speciale și colecțiile exclusive dedicate designerilor din portofoliul Mendola Fabrics
  • Faci cunoștință cu un sortiment de peste 800 de modele perdele și draperii, țesături cu modele și texturi captivante, și proprietăți tehnice speciale (purificare a aerului, ignifugate, din țesături reciclate, blackout, catifele)
  • Afli mai multe despre tendințele, inovațiile și stilurile influente ale momentului în materie de decorare a ferestrelor: sisteme smart-home, trenduri 2023, stiluri;
  • Afli mai multe despre comunitatea Mendola Fabrics, despre rețeaua de parteneri naționali și internaționali, și despre cum sustinem la nivel national solutii complete de amenajare a ferestrelor in cel mai scurt timp.
  • Intri în contact cu programul special dezvoltat pentru designerii de interior – Mendola Infinite Blue – un program de beneficii unic prin instrumentele, beneficiile și oportunitățile oferite.
  • Știai că noi suntem organizatorii Deco Days? Află în premieră informații despre ediția din acest an, despre agenda evenimentului și despre cum noi, un brand de perdele și draperii, am ajuns să organizăm singurul și cel mai mare festival de design interior din România!

Dă curs invitației noastre și vino să ne cunoaștem personal la Interior Designers Meetup!

Când: 20.07.2023
Unde: Nod Makerspace, Splaiul Unirii 160, București

Participarea la eveniment este gratuită în baza unui formular de înscriere.

Te rugăm să completezi formularul: https://bit.ly/443biZh

De abia așteptăm să ne cunoaștem!
Cu entuziasm,
Echipa Mendola Fabrics

Host

Mendola Fabrics

Date & time

From:
20th Jul, Thursday
13:30

To:
20th Jul, Thursday
17:30

Location

Nod Makerspace, Splaiul Unirii nr. 160, Bucuresti, Romania