Let’s design the Ideal Project Meeting

Let’s design the Ideal Project Meeting

Online Workshop Design Thinking

Salutare tuturor,
si mai cu seama salutare PROJECT PEOPLE,

Din seria atelierelor experientiale ne-am gandit sa facem un workshop de co-creatie in care sa experimentati procesul de design si sa si facem ceva util (poate :-)) pentru unii dintre noi.

Va invitam sa (re-)proiectam Sedinta ideala de proiect (Ideal Project Meeting). Mai ales ca in contextul hibrid (sau online total) sunt provocari noi in legatura cu meetingurile / intalnirile / sedintele de proiect. Invitam oameni de proiect – Project manageri, project members, si ca extensie oameni de produs – caci si produsele sunt tot un fel de proiecte (nu?).

So, va asteptam cu toata energia buna, gata de co-creatie la data alaturi indicata pregatiti sa reinvetam experienta de meeting de proiect.

Un pic de logistica: vom lucra online (zoom+miro). Ca sa contribuiti este obligatoriu sa va conectati de pe calculator (nu telefon, nu tableta) si preferabil cu camera “on”. Va recomandam sa fie un calculator destul de recent (miro si zoom simultan consuma destula energie).

Puteti participa daca nu sunteti oameni de proiect? Preferabil nu. Putem organiza un alt atelier in care sa proiectam sedinta ideala de non-proiect. Dupa cum stiti, aici incercam sa practicam designul centrat pe nevoile oamenilor, si credem ca intre contextul de proiect si cele non-proiect nevoile participantilor pot fi destul de diferite. Asa ca mizam pe intelegerea voastra sa le tinem separat si sa nu amestecam oamenii de proiect cu cei care nu sunt de proiect.

Va rugam sa va inscrieti la linkul de mai jos in care sa cerem cateva detalii despre rolul vostru si proiectul in care sunteti.

https://forms.gle/uq8X8LLwFZkCMRUW9

Va asteptam cu drag
Alexandra, Dragos si restul echipei de la Design Thinking Society.

PS – vom anunta linkul intalnirii celor inscrisi pe formularul de mai sus.

Host

Design Thinking Romania

Date & time

From:
16th Dec, Thursday
18:15

To:
16th Dec, Thursday
20:30

Location

online