Lino Muse – Curs de linogravura si Mixed Media

Lino Muse – Curs de linogravura si Mixed Media

Course Craft

cu Urban Crafter Projects
– editia I –


21 Mai ↠ 14 Iunie, 2019

/// 1 luna >>> adică 4 sesiuni x 2 ore fiecare @ Plankton Gallery
+ vernisaj/ expoziție @ Plankton Gallery


………………………………

🔸 Tema: “Pasarile Mediteranei”

O incursiune in lumea multiplelor specii de pasari din zona Mediteranei. Pasarea in procesul evolutiei a dobandit posibilitatea de a zbura, o caracteristica pe care noi oamenii o putem obtine doar in dorinta noastra de a cunoaste, a crea sau a visa.


………………………………

🔸 Program curs:

– sesiunile încep la ora 18:00
– 1 sesiune/saptamană împărțite în două grupe a cate 7-10 persoane: grupa I / marți și grupa II / vineri

🔹 Săptămâna 1 ↠ ( 21 și 24 mai)
Istoria gravurii, tehnici de gravura, utilizarea gravurii trecut si prezent

🔹 Săptămâna 2 ↠ ( 28 și 31 mai)
Prezentarea instrumentelor/ probe
Abordarea conceptuala si pregatirea placii de linoleum, pregatirea desenului

🔹 Săptămâna 3 ↠ ( 4 și 7 iunie)
Transferul desenului pe placa de linoleum si sculptarea matritei

🔹 Săptămâna 4 ↠ ( 11 și 14 iunie)
Cerneluire si imprimare matrita pe suport de hartie, inramare tablou

🔸🔹🔸 VERNISAJ/ EXPOZIȚIE CURSANȚI LINO MUSE – expunem lucrările realizate pe durata cursului, în galeria Plankton. Data vernisajului va fi anunțată printr-un eveniment separat, în perioada care urmează!


………………………………

Taxe de participare:

↠ abonament întreg: 500 lei | 4 sesiuni de curs + vernisaj

Costurile se achită integral, în avans pană la data de 20 mai în contul:
RO27BTRLRONCRT0401946801
firma: Flaviu Moldovan Gallery SRL


………………………………

Înscrieri:

🔹 Înscrieri: http://planktongallery.com/courses/lino-muse/
🔸 Deadline: 20 mai 2019 | ora 23:59

Locurile sunt limitate!


………………………………

De știut:

  1. Materialele folosite in cadrul sesiunilor se asigura de catre prestator. Cursul de linogravura va pune la dispozitia participantilor materiale si resurse didactice din domeniul artelor precum si sesiuni practice conform proiectului. Produsul final al proiectului va fi o lucrare de linogravura pe hartie in rama cu sticla.
  2. Toate materialele necesare cursului sunt asigurate de catre Urban Crafter Projects, exemplu: hartie, cerneala, instrumente de linogravura, etc.
  3. Lino Muse, Urban Crafter Projects și Plankton Gallery iși rezervă dreptul de a fotografia, filma si promova lucrările realizate de participanții la curs în scop publicitar, pe durata cursului și după.

Vă așteptăm!
Pentru mai multe informații despre curs: linomuse@planktongallery.com


………………………………

Urban Crafter Projects

Cursurile, evenimentele, discutiile si atelierele noastre ofera un echilibru intre pregatirea informativa si cea practica, intotdeauna intr-o atmosfera prietenoasa, deschisa, care incurajeaza discutiile si retlatiile interumane.

Proiectele noastre de arte decorative vor da viata unor produse unicat. Sesiunile de arte si mestesuguri interactive, ofera o gama larga de activitati pentru conectarea creativa a oamenilor. String art, linogravura, monoprinturi, arta florilor presate si multe alte tehnici decorative. Orice locatie in care ne desfasuram activitatea, devine un loc special avand scopul de a ne (de)conecta, a crea si a socializa fata in fata.

Urban Crafter Projects este experienta perfecta pentru a intalni oameni noi, pentru a exersa abilitatile si pentru a realiza un produs finit pe care il puteti lua acasa.


………………………………

Plankton Gallery

Plankton Gallery s-a deschis în 2017 în Cluj-Napoca.
Inițiată de artistul Flaviu Moldovan, Plankton Gallery funcționează ca și o platformă de promovare și experiment pentru artiștii clujeni, în același timp având și o activitate educațională prin realizarea unor cursuri și workshopuri de scurtă durată.

Numele galeriei a fost inspirat de cuvantul “plancton” care, în termeni științifici se referă la o colecție diversă de organisme care trăiesc în anumite straturi ale oceanelor, ele fiind o sursă crucială de hrană pentru organismele acvatice mari, cum ar fi peștii și balenele.

Cu ani în urmă, când artistul Flaviu Moldovan a început o arhivare a peste 1000 de desene realizate în decursul carierei lui, a avut ideea de a-și denumi colecția de desene “Plankton”, aceste desene servind ca și hrană pentru ideile mai mari care au urmat de atunci până în prezent.

Astfel a început o serie de expoziții ‘Plankton Drawing’. Dacă e să îi dăm un rol mitic acestui (deja) ritual “plankton”, acela ar fi de ofrandă adusă Zeului Creativității (Apollo sau Venus, la alegere), un semn de mulțumire pentru fertilitatea și abundența actului creativ.


………………………………

Plankton Gallery – Strada Napoca Nr. 5, Cluj-Napoca
www.planktongallery.com
contact@planktongallery.com

Host

Plankton Gallery + Urban Crafter Projects

Date & time

From:
21st May, Tuesday
18:00

To:
21st May, Tuesday
21:00

Location

Plankton Gallery, str. Napoca nr. 5, 400009 Cluj-Napoca, Romania