LIUX 2nd event @home

LIUX 2nd event @home

Meetup User Experience User Interface

În curând ne vedem la al doi-lea eveniment online al grupului Ladies in UX Bucharest. Pe baza voturilor exprimate pe grup, o să purtăm discuții libere, împărtășind din experiențele noastre, pe următoarele două subiecte:

  1. Cum ne prezentăm ideile, munca și constatările venite din urma researchului
  2. Portofolii

Sunteți binevenite să puneți cât mai multe întrebări legate de subiecte, și la fel ca data trecută, sper să auzim cât mai mult din experiența voastră și să venim cu un sfat sau două.

Ladies in UX Bucharest este un grup informal, adresat femeilor din București, care lucrează în spatiul UX/UI/CX/Product Design. Organizăm întalniri lunare (online pe durata crizei, față în față după), unde încercăm să vorbim liber despre visele noastre, despre ce ne motivează, despre cum lucrăm și ce putem îmbunătăți, despre utilizatori și stakeholderi. Și deși nu avem o “aversitate” către colegii noștrii de sex masculin, vrem doar să creem un mediu mai sigur și mai intim, pentru discuții sensibile precum oportunități egale, avansări în carieră, respect și multe altele.

Cum pot participa?
Dacă ești interesată de eveniment și lucrezi deja ca UX/UI/CX/Product Designer, indiferent de nivel, te așteptăm sa faci parte din comunitatea noastra de pe Facebook https://www.facebook.com/groups/LIUXBucharest/

Host

Ladies in UX Bucharest

Date & time

From:
14th May, Thursday
19:00

To:
14th May, Thursday
23:00

Location

online