Madame Sophie – safe shopping

Madame Sophie – safe shopping

Fair Fashion Design Product Design Craft

Vara este aici! Un nou anotimp, culori si o noua garderoba! Va asteptam la cea de-a doua editie de targ on-line Madame Sophie safe shopping, pe platforma Facebook, cu noi colectii ale designerilor si artizanilor romani. Din confortul casei, din vacanta sau chiar de la birou, este momentul sa cumparati local si sa sprijiniti afacerile autohtone.

25 de expozanti selectati riguros va vor prezenta noile creatii! In fiecare week-end al lunii iulie intre orele 10-12 se vor face postari cu produse chic, in tonuri vesele si de calitate, de la haine, la bijuterii, produse cosmetice si jucarii la obiecte decorative pentru casa. Veti avea toate detaliile necesare achizitionarii, atasate fotografiilor (pret, materialele folosite, dimensiuni, metoda de livrare, etc.). Comenzile se pot face direct la expozant oricand in week-end sau cursul saptamanii toata luna iulie.

Daca vrei sa devii expozant, trimite-ne la adresele de e-mail office@anonymomuza.ro sau ana_maria_kovalciuc@yahoo.com, o descriere a brandului, fotografii cu ce creezi si link catre pagina de Facebook sau web. O parte din cei selectati sa participe la acest proiect vor putea beneficia gratuit si de un interviu despre brand care va fi publicat pe www.anonymomuza.ro. Taxa de participare este 150ron/eveniment (4 week-end-uri).

Host

Anonymo Muza + Madame Sophie

Date & time

From:
4th Jul, Saturday
10:00

To:
25th Jul, Saturday
22:00

Location

online