Madame Sophie safe shopping III

Madame Sophie safe shopping III

Fair Fashion Design Product Design Craft

Ultima luna de vara aduce un nou eveniment de shopping on-line!

Va asteptam la cea de-a treia editie Madame Sophie safe shopping, pe platforma Facebook. In fiecare week-end, timp de 5 saptamani, din confortul casei, din vacanta sau chiar de la birou, este momentul sa cumparati local si sa sprijiniti afacerile autohtone.

Branduri hot this summer va vor prezenta ultima colectie de vara si noile colectii pentru toamna ce bate la usa!

In fiecare sambata si duminica se vor face postari intre orele 10-12 cu produse de calitate, lucrate manual in micile ateliere, de la haine, la bijuterii, produse cosmetice si jucarii la obiecte decorative pentru casa. Veti avea toate detaliile necesare achizitionarii, atasate fotografiilor (pret, materialele folosite, dimensiuni, metoda de livrare, etc.). Comenzile se pot face direct la expozant oricand in week-end sau cursul saptamanii toata luna august si nu numai.

Daca vrei sa devii expozant, trimite-ne la adresele de e-mail office@anonymomuza.ro sau ana_maria_kovalciuc@yahoo.com, o descriere a brandului, fotografii cu ce creezi si link catre pagina de Facebook sau web. O parte din cei selectati sa participe la acest proiect vor putea beneficia gratuit si de un interviu despre brand care va fi publicat pe www.anonymomuza.ro si pe site-urile partenere media.

Taxa de participare este 150ron/eveniment (5 week-end-uri).

Host

Anonymo Muza + Madame Sophie

Date & time

From:
1st Aug, Saturday
10:00

To:
29th Aug, Saturday
12:00

Location

online