Madame Sophie safe shopping

Madame Sophie safe shopping

Fair Fashion Design Product Design Craft

Viata se schimba, apar noi provocari la care trebuie sa ne adaptam. In contextul actual trebuie sa pastram o distanta fizica pentru a fi in siguranta, insa socializarea este mai importanta ca oricand.

Cum vara bate la usa, si noi trebuie sa ne reinnoim garderoba am creat un targ online. Un nou concept pe care vrem sa il pastram in fiecare inceput de luna, cel putin pana cand intalnirile „face to face” vor fi din nou sigure. Aici va puteti intalni, virtual, cu designerii vostri preferati, sau puteti descoperi noi creatori.

20 de expozanti isi vor expune ultimile creatii pentru sezonul estival, chiar daca mare parte il vom petrece in casa, sau departe unii de ceilalti, viata nostra, rutina, si micile bucurii continua.

Intre 6-7 iunie orele 11-19 se vor face postari din 30 in 30 de minute cu produse chic, in tonuri vesele si de calitate, de la haine, la bijuterii, produse cosmetice si jucarii. Veti avea toate detaliile necesare atasate fotografiilor (pret, materialele folosite, dimensiuni, metoda de livrare, etc.). Comenzile se fac direct la expozant prin comentarii la fotografie (vi se va da la cerere adresa de e-mail a expozantului pentru a discuta detaliile de cumparare in privat).

Pentru cei care doresc sa accepte aceasta provocare si vor sa devina expozanti ne pot scrie la urmatoarea adresa: office@anonymomuza.ro, sau pe paginile Madame Sophie / Anonymo Muza. Taxa de participare este 50 ron/eveniment.

parteneri media: vinsieu.ro, evensi.com, bucuresteni.ro, eventbrite.com, site4all.ro

Host

Anonymo Muza + Madame Sophie

Date & time

From:
6th Jun, Saturday
11:00

To:
7th Jun, Sunday
19:00

Location

online