Made in RO #13

Made in RO #13

Fair Arts Branding Drawing Fashion Design Graphic Design Industrial Design Painting Product Design

Concentrat fin de design contemporan

ediția #13, #FlowerPower
6-7 aprilie
CALL FOR PROJECTS
Aplică până pe 7 martie.

!!! Detalii despre cum te poți înscrie, aici: http://bit.ly/2SsEtDz

✿ O nouă ediție a târgului Made in RO (#13) va avea loc pe 6-7 APRILIE. Cât să apară în peisajul nostru urban ceva flori, raze de soare și nuanțe de verde 🙂. Poți să expui în cadrul evenimentului, creat de platforma editorială www.designist.ro. Made in RO are loc de două ori pe an (nu mai mult), cât să dea voce noilor colecții ale designerilor români de produs.

REGISTER | târgul Made in RO #FlowerPower
Când: 6-7 Aprilie
Unde: Impact Hub Bucharest
Organizator: Designist.ro
Deadline aplicații: 7 martie
Info @ designist@designist.ro

!!! Detalii despre cum te poți înscrie, aici: http://bit.ly/2SsEtDz

✿ #CartierulFood & #CartierulFashion
Secțiunile cu care te-ai obișnuit rămân cap de afiș: design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, ceramică, corpuri de iluminat, jucării, textile, decorațiuni etc.
CartierulFashion îi aduce laolaltă pe cei mai valoroși creatori din zona designului vestimentar și a acesoriilor fashion.
CartierulFood vrea să arate în continuare că există branduri românești care își spun povestea nu doar prin gust și calitatea preparatelor, ci și prin branding, logo, designul recipientului, prezentare – package design rules!

✿ #CoolWorkshopsForKids
Seria Cool workshops for kids propune în continuare noi ateliere, pe teme de design și arhitectură, pentru că evenimentul nostru este cool și kid friendly, in a very designish way. Copiii au ocazia de a-și cultiva talentul sau de a-l descoperi, de a se juca de-a arhitecții, de-a inventa și a construi – toate acestea, într-un context care le permite să interacționeze direct cu designerii și creatorii care expun în cadrul evenimentului.

✿ Desenul de pe vizualul acestei ediții este semnat de ilustratoarea clujeană Cristina Barsony, ale cărei povești cu detalii fine sunt spuse întodeauna cu fragilitate și emoție.#BlossomingHeart ♡

Bilet intrare: 10 lei
(Copiii sub 12 ani au acces gratuit)

It’s #FlowerPower! Ne vedem pe 6-7 aprilie!
Detalii și poveștile designerilor participanți pe www.designist.ro.

Un eveniment marca Designist.ro.

Made in RO este mai mult decât un târg de design. Este evenimentul conceput și curatoriat de platforma editorială www.designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de peste 6 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

Host

Designist.ro

Date & time

From:
6th Apr, Saturday
11:00

To:
7th Apr, Sunday
20:00

Location

Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii nr. 165, piata Timpuri Noi, cladirea 2, et. 1, 030133 Bucuresti, Romania