Made in RO #15 online

Made in RO #15 online

Fair Industrial Design Craft Product Design Fashion Design

Avem noutăți: Made in RO#15 va avea loc ONLINE pe platforma www.designist.ro! Gata, nu mai amânăm momentul revederii! Ne vom reîntâlni, într-o formulă online, în cadrul evenimentului care de 8 ani aduce laolaltă consumatori de design românesc, designeri, antreprenori creativi, branduri și colecții noi!

Când? Timp de o săptămână, între 23 și 30 octombrie, pe www.designist.ro!

Ținând cont de situația actuală și de toate măsurile ce trebuie respectate, am ajuns la concluzia că cel mai sigur pentru toți cei implicați (comunitatea de antreprenori creativi, organizatori, vizitatori) este să ne vedem cu noi designeri, colecții și noutăți la Made in RO ONLINE.

CALL-ul for PROJECTS continuă până pe 30 septembrie, așadar, dacă vrei să ne faci cunoscut proiecul tău, înscrie-te aici: https://madeinro.ro/register/.

✦ Tema acestei ediții este #EmoțieDurabilă

Mai mult decât oricând, nu mai cumpărăm lucruri pe care le folosim o lună și pe care apoi le aruncăm sau le punem în sertarul de “reciclare cadouri”. Cumpărăm ce ne emoționează, ce ne mișcă, ce ne transmite un mesaj puternic. Mai mult ca oricând, investim în ideea unui creator, în originalitate, în unicitate, în emoția pe care ne-o transmite un obiect pe care ni-l dorim cu adevărat să-l păstrăm. În “lumea tuturor posibilităților”, alegerea responsabilă e să cumpărăm acele obiecte care cu adevărat “spark joy”.✦ Made in RO #15 ONLINEOrganizator: Designist.ro

Info: designist@designist.ro
Înscrierea se face completand formularul de AICI: https://madeinro.ro/register/

✦ Secțiunile evenimentului#SecțiunileMadeinRO cu care te-ai obișnuit rămân cap de afiș: design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, ceramică, corpuri de iluminat, jucării, textile, decorațiuni etc.

#CartierulFashion îi aduce laolaltă pe cei mai valoroși creatori din zona designului vestimentar și a acesoriilor fashion.

CartierulFood vrea să arate în continuare că există branduri românești care își spun povestea nu doar prin gust și calitatea preparatelor, ci și prin branding, logo, designul recipientului, prezentare – package design rules!

✦ Made in RO este mai mult decât un târg de design. Este evenimentul conceput și curatoriat de platforma editorială Designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de peste 8 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

✦ Iată aici cum a fost la ultima ediție: http://bit.ly/2SpRZ8H
Și un video aici: https://vimeo.com/315697038

Un eveniment Designist.ro / Info: designist@designist.ro
www.madeinro.ro
www.designist.ro

Host

Designist.ro

Date & time

From:
23rd Oct, Friday
10:00

To:
30th Oct, Friday
20:00

Location

online