Made in RO online | Târg by Designist.ro

Made in RO online | Târg by Designist.ro

Fair Fashion Design Product Design Industrial Design Craft

Trecem printr-o perioadă dificilă, care ne provoacă să găsim alte modalități de a ne întâlni. De aceea, Made in RO #15, Xmas edition, se va desfășura ONLINE, sub forma unei campanii de anvergură derulate pe platforma noastră editorială, www.designist.ro, care, de aproape 9 ani, este urmărită lunar de zeci de mii de cititori – un public educat, consumator de design românesc și susținător al brandurilor locale.

Când va avea loc? Între 10 și 20 decembrie, pe www.designist.ro. Ne vom reîntâlni, într-o formulă online, în cadrul evenimentului care de 8 ani aduce laolaltă consumatori de design românesc, designeri, antreprenori creativi, branduri și colecții noi.

Fiecare brand selectat să participe va fi prezentat în articolele dedicate acestei ediții. Articolele vor conține atât poveștile colecțiilor, scrise de echipa noastră editorială, cât și informații comerciale precise. Activările de comunicare cross-platform vor promova brandul și produsele tale, facilitând în același timp achiziționarea lor direct de la sursă.

APELUL DE PROIECTE continuă până pe 25 noiembrie, așadar, dacă vrei să ne faci cunoscut proiecul tău, înscrie-te aici: https://madeinro.ro/register/.

Tema acestei ediții de Crăciun este: #EmoțieDurabilă

Mai mult decât oricând, nu mai cumpărăm lucruri pe care le folosim o lună și pe care apoi le aruncăm sau le punem în sertarul de “reciclare cadouri”. Cumpărăm ce ne emoționează, ce ne mișcă, ce ne transmite un mesaj puternic. Mai mult ca oricând, investim în ideea unui creator, în originalitate, în unicitate, în emoția pe care ne-o transmite un obiect pe care ni-l dorim cu adevărat să-l păstrăm. În “lumea tuturor posibilităților”, alegerea responsabilă e să cumpărăm acele obiecte care cu adevărat “spark joy”.

Made in RO #15 ONLINE
Organizator: Designist.ro
Info: designist@designist.ro
Înscrierea se face completand formularul de AICI: https://madeinro.ro/register/

Secțiunile evenimentului

SecțiunileMadeinRO cu care te-ai obișnuit rămân cap de afiș:

  • design de obiect
  • ilustrație
  • mobilier & accesorii home&deco
  • ceramică
  • corpuri de iluminat
  • jucării
  • textile, decorațiuni etc.
  • bijuterie

CartierulFashion îi aduce laolaltă pe cei mai valoroși creatori din zona designului vestimentar și a acesoriilor fashion.

CartierulGourmet vrea să arate în continuare că există branduri românești care își spun povestea nu doar prin gust și calitatea preparatelor, ci și prin branding, logo, designul recipientului, prezentare – package design rules!

Made in RO este mai mult decât un târg de design. Este evenimentul conceput și curatoriat de platforma editorială Designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de peste 8 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

Iată aici cum a fost la ultima ediție offline: http://bit.ly/2SpRZ8H
Și un video aici: https://vimeo.com/315697038

Un eveniment Designist.ro / Info: designist@designist.ro
www.madeinro.ro
www.designist.ro

Host

Designist.ro

Date & time

From:
10th Dec, Thursday
10:00

To:
20th Dec, Sunday
20:00

Location

online