Made in RO

Made in RO

Fair Fashion Design Product Design

Made in RO – Concentrat fin de design contemporan
ediția #14, #DesignCrăciun
23-24 noiembrie

CALL FOR PROJECTS!
Înscrie-ți proiectul AICI: https://madeinro.ro/register/
Termen de trimitere a aplicațiilor: 15 OCTOMBRIE

❄️ O nouă ediție a târgului Made in RO (#14) va avea loc pe 23-24 NOIEMBRIE. Motiv perfect ca să lansăm și noul website www.madeinro.ro! ❤️ Citește pe site detalii despre MiR #14, despre fostele ediții și despre tot ce înseamnă lumea Made in RO. Mai mult, te vei putea înscrie direct pe website, completând formularul de înscriere.

❄️ Până pe 15 OCTOMBRIE, îți poți înscrie proiectul AICI: https://madeinro.ro/register/ . Urmează cu atenție fiecare pas al formularului ca să avem toate informațiile tale.

❄️ Evenimentul, creat de platforma editorială www.designist.ro, are loc de două ori pe an (nu mai mult), cât să dea voce noilor colecții ale designerilor români de produs.

❄️ Când are loc Made in RO:
Sâmbătă, 23 noiembrie (orele 11.00 – 20.00)
Duminică, 24 noiembrie (orele 11.00 – 20.00)
❄️ Unde: Impact Hub – Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1
❄️ Bilet intrare: 10 lei (Copiii sub 12 ani au acces gratuit)

Un eveniment Designist.ro / Info: designist@designist.ro

❄️ Secțiunile evenimentului
#SecțiunileMadeinRO cu care te-ai obișnuit rămân cap de afiș: design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, ceramică, corpuri de iluminat, jucării, textile, decorațiuni etc.
#CartierulFashion îi aduce laolaltă pe cei mai valoroși creatori din zona designului vestimentar și a acesoriilor fashion.
#CartierulFood vrea să arate în continuare că există branduri românești care își spun povestea nu doar prin gust și calitatea preparatelor, ci și prin branding, logo, designul recipientului, prezentare – package design rules!

❄️ Made in RO! Ne vedem pe 23-24 noiembrie!
Detalii și poveștile designerilor participanți în curând pe www.designist.ro.

Înscrie-ți proiectul AICI până pe 15 OCTOMBRIE: https://madeinro.ro/register/

Made in RO este mai mult decât un târg de design. Este evenimentul conceput și curatoriat de platforma editorială www.designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de 7 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

www.madeinro.ro
www.designist.ro
Info și aici: http://bit.ly/2mIru24

Host

Designist.ro

Date & time

From:
23rd Nov, Saturday
11:00

To:
24th Nov, Sunday
20:00

Location

Impact Hub Bucharest, (Timpuri Noi) Splaiul Unirii nr. 165, Bucuresti, Romania