MATERIA 2023. Târg de design în piele, ediția a 6-a

MATERIA 2023. Târg de design în piele, ediția a 6-a

Fair Product Design Craft

MATERIA este o platformă dedicată designerilor și creatorilor care lucrează în piele sau care au ca material principal de creație pielea. Scopul evenimentelor marca MATERIA este să promoveze creativitatea, antreprenoriatul, sustenabilitatea și meșteșugul creatorilor și designerilor ce lucrează în piele.

MATERIA 6
4 – 5 Noiembrie 2023, între 10:00 și 20:00
Ghica House, Strada Ion Ghica nr. 13, Universitate, București

ÎNSCRIERI DESCHISE
Înscrie-te la MATERIA 2023 completând formularul: https://forms.gle/1qxpXmz41pJFYYw2A. Dacă ai nevoie de informații suplimentare legate de înscrieri ne poți contacta pe hello@dautor.ro.

Ediția a 6-a revine cu o selecție de designeri și branduri pe care abia așteptăm să le descoperi/redescoperi, Premiul Publicului, secțiunea Recomandat De, concursuri și multe alte surprize!

Cu fiecare ediție MATERIA am reușit să creștem și să consolidăm poziția creativilor din domeniul pielii în spațiul autohton. Târgul este un excelent loc de întâlnire al celor care lucrează cu acest material versatil, dar și singurul eveniment pe principii de creativitate cu participări din toată țara, cât și internaționale. Demarat in 2016, târgul MATERIA a demostrat deja cu fiecare ediție, că este în agenda tuturor iubitorilor de accesorii și piese vestimentare realizate din piele.

Parteneri: iabilet.ro, Radio Guerilla, Ziarul Financiar

Mai multe despre MATERIA poți descoperi pe paginile de Facebook și Instagram.

BILETELE sunt deja în vânzare, achiziționează-l din timp și beneficiază de prețul Early Bird care începe de la 9,6 lei! Biletele Early Bird sunt limitate, așa că grăbește-te să prinzi și tu unul de aici https://www.iabilet.ro/bilete-materia-targ-de-design-in…/.

MATERIA este organizat de INRO – creative events, care are sub umbrela sa târguri și evenimente precum: AUTOR, NOËL, COSMIC & CIRCUIT.

Host

Materia

Date & time

From:
4th Nov, Saturday
10:00

To:
5th Nov, Sunday
20:00

Location

Ghica House, str. Ion Ghica nr. 13, Universitate, București, Romania