Mezanin Market @ Palatul Universul

Mezanin Market @ Palatul Universul

Fair Interior Design Product Design Industrial Design Craft

Ne revedem în decembrie la Mezanin Market la Palatul Universul, cu cafea bună de la Beans&Dots și mici cumpărături de la antreprenori locali – în cartierul creativ.

Timp de trei weekenduri, vizitatorii vor putea găsi bijuterii, produse de design interior, băuturi și sosuri interesante, haine pentru copii și pentru adulți, produse eco-friendly, cărți, dulciuri și miere în combinații sănătoase, accesorii speciale, cosmetice naturale.

Intrarea este liberă cu verificarea certificatului verde la intrare ❤ #mezaninmarket #cismigiu #palatuluniversul

Pentru promovarea Mezanin Market și a partenerilor proiectului, la eveniment se vor face fotografii, filmări și înregistrări audio în care participanții la eveniment pot apărea. Participarea la eveniment reprezintă acordul tău de a folosi aceste materiale pe platformele Mezanin de social media și pe platformele online ale partenerilor noștri. Aceste materiale nu vor fi șterse, ci vor fi folosite pentru promovarea Mezanin și a partenerilor proiectului.

Locurile pentru expozanți sunt limitate și au fost rezervate, dacă doriți să vă alăturați ne puteți scrie pe evenimente@mezaninspace.ro pentru lista de așteptare.

Host

Mezanin Market

Date & time

From:
11th Dec, Saturday
10:00

To:
12th Dec, Sunday
18:00

Location

Mezanin, Palatul Universul, str. Actor Ion Brezoianu nr. 23-25, Bucuresti, Romania