Moș Dizainăr #10

Moș Dizainăr #10

Fair Product Design Craft Industrial Design

𝗡𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗴𝗮̆𝘁𝗶𝗺 𝗱𝗲 𝗠𝗼𝘀̦ 𝗗𝗶𝘇𝗮𝗶𝗻𝗮̆𝗿, 𝗲𝗱𝗶𝘁̦𝗶𝗮 𝗰𝘂 𝗻𝘂𝗺𝗮̆𝗿𝘂𝗹 #𝟭𝟬! ❤

În cea mai frumoasă perioadă din an, vă dăm întâlnire la magazinul Dizainăr de lângă Cișmigiu (strada Puțul cu Plopi 17) și pe dizainar.com cu o selecție de cadouri originale create de designeri români, frumoase și utile deopotrivă, de care să vă bucurați tot anul: decorațiuni, obiecte din ceramică, mobilier și articole de casă, corpuri de iluminat, ceasuri, cărți, jucării, bijuterii și accesorii.

𝗦𝗮𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘁𝗲𝘀 & 𝗷𝗼𝗶𝗻 𝘁𝗵𝗲 𝗲𝘃𝗲𝗻𝘁!

  • 4-6 decembrie (preview weekend), orele 12:00-20:00
  • 17-22 decembrie, orele 12:00-20:00

𝗢𝗣𝗘𝗡 𝗖𝗔𝗟𝗟 𝗳𝗼𝗿 𝗱𝗲𝘀𝗶𝗴𝗻𝗲𝗿𝘀, 𝗹𝗮𝘀𝘁 𝗱𝗮𝘆𝘀 𝘁𝗼 𝗮𝗽𝗽𝗹𝘆:

www.dizainar.com/news/call-for-christmas-products

Dă mai departe! Poți transmite acest mesaj mai departe, dacă ai un brand local favorit sau un creator român ale cărui produse ți-ar plăcea să le găsești la târgul nostru din decembrie sau chiar permanent în magazinul Dizainăr.

𝗠𝗼𝘀̦ 𝗗𝗶𝘇𝗮𝗶𝗻𝗮̆𝗿 este un personaj creativ și nonconformist care a apărut în 2012, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru a face lumea cadourilor un loc mai prietenos pentru designul românesc. Moș Dizainăr este și evenimentul de suflet cu care am deschis magazinul Dizainăr, acum 9 ani, și care a ajuns acum la ediția a 10-a.

𝗗𝗶𝘇𝗮𝗶𝗻𝗮̆𝗿 𝗰𝗼𝗻𝗰𝗲𝗽𝘁 𝘀𝘁𝗼𝗿𝗲 este spațiul creativ de întâlnire al oamenilor care înțeleg utilitatea produselor locale, frumoase și bine făcute. Fondat în 2012, Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o platformă ce conectează creatorul, producătorul și utilizatorul final.

www.dizainar.com; www.instagram.com/dizainar

Host

Dizainăr + Moș Dizainăr

Date & time

From:
17th Dec, Friday
12:00

To:
22nd Dec, Wednesday
20:00

Location

magazinul Dizainar, str. Putul cu Plopi nr. 17, Bucuresti, Romania