NEW DESIGNERS IN TOWN – Povesti de Succes

NEW DESIGNERS IN TOWN – Povesti de Succes

Talk Interior Design

Vino sa vorbim despre design, despre pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a reusi in domeniu si pentru a asculta povestile a doi oamneni pentru care designul de interior a devenit un mod de viata.

In cadrul workshop-ului “NEW DESIGNERS IN TOWN – Povesti de Succes vei afla de la fosti absolventi ai cursului de Design Interior, Sergiu Califar si Andreea Marcu cum s-a schimbat viata lor dupa terminarea cursului.

See you there!

Vrei sa participi la acest Workshop? Iata care sunt pasii de urmat pentru inscriere:

  1. Rezerva-ti un loc la acest Workshop apasand pe butonul “REGISTER”
  2. Pentru a confirma alegerea facuta, apasa pe “CHECKOUT”
  3. Completeaza formularul si apasa pe “COMPLETE REGISTRATION” (campurile marcate cu * sunt obligatorii)

Important! Acest atelier va fi organizat in cadrul BIFE SIM 2019. Workshopurile sunt gratuite,Accesul in cadrul BIFE SIM 2019 presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Atentie! Dupa completarea formularului trebuie sa primesti pe e-mail BILETUL DE ACCES la eveniment, impreuna cu detaliile Workshop-ului la care te-ai inscris. Workshop-urile sunt gratuite, dar accesul in cadrul BIFE SIM presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Important! Avand in vedere ca accesul este gratuit si locurile sunt limitate, va rugam ca in cazul in care nu mai puteti ajunge la vreunul din evenimentele la care v-ati inscris sa ne anuntati pentru a anula biletul, pentru a oferi astfel sansa altor participanti sa se inscrie.

Inscrierile sunt nominale. Varsta minima: 16 ani.

Te poti inscrie la mai multe Workshopuri organizate in cadrul BIFE SIM 2019, insa te rugam sa fie din categorii diferite.

Alte informatii? La pr@ateliereleilbah.ro sau +40729397806.

Host

Atelierele ILBAH

Date & time

From:
13th Sep, Friday
13:00

To:
13th Sep, Friday
14:30

Location

Romexpo, Pavilion B2, Bulevardul Marasti nr. 65-67, Bucuresti, Romania