Noaptea Designerilor

Noaptea Designerilor

Fair Industrial Design Product Design Fashion Design Craft

Pe data de 14 mai vino sa petreci o noapte de sambata magica la muzeu!

A treia editie a Noptii Designerilor va avea loc pe 14 mai 2022 la Maison 13 (str. Dumbrava Rosie nr. 2). Tema evenimentului din acest an este IMPREUNA. Dupa 2 ani de distantare simtim nevoia de a fi din nou impreuna. Oamenilor, fiinte sociale, le place sa traiasca in comunitate.

A venit momentul sa rupem barierele distantarii si sa revenim la viata. Nu intamplator am ales in 2022 ca afisul sa fie reprezentat de Roiul de albine al lui Alexandru Ranga.

Te asteptam iubitorule de arta si frumos cu sculptura, pictura, bijuterie contemporana, fotografie si design vestimentar. Te asteptam sa socializezi cu artistii plastici si designerii ce vor expune, sa ne unim sufletele in cadrul recitalului de vioara sustinut de Gabi Stanescu. Si pentru ca la fiecare editie vrem sa te suprindem cu ceva nou, gradina Maison 13 va fi luminata de o proiectie cu laser.

Buna dispozitie va fi intretinuta de The Vintage Bar!

Noaptea Designerilor este un eveniment marca Anonymo Muza sustinut de George/BCR. Expozitia face parte din programul Noaptea Muzeelor.

Parteneri: Madame Sophie, BlackCab.

Daca esti artist și vrei sa expui in cadrul Nopții Designerilor ne poți trimite propunerea ta pe office@madamesophie.ro sau office@anonymomuza.ro

sau poti completa formularul https://docs.google.com/forms/d/1fF6IycYD-zrBpKCrO6BSsgCZQM86Fq91Vaa3yfEDiGg/viewform

Prin participarea la Noaptea Designerilor va dati acordul de a aparea in materialele foto/video/audio pe platformele noastre de socializare – Anonymo Muza/Madame Sophie (Facebook si Instagram), pe site-urile web – www.anonymomuza.ro / www.madamesophie.ro cat si pe canalele partenerilor nostri. Materialele NU vor fi sterse, vor ramane pe canalele noastre multimedia, intrucat sunt folosite pentru promovarea evenimentului Noaptea Designerilor.

Host

Madame Sophie + Anonymo Muza

Date & time

From:
14th May, Saturday
18:00

To:
14th May, Saturday
23:45

Location

Maison 13, str. Dumbrava Rosie nr. 2, Bucuresti, Romania