Noaptea Designerilor

Noaptea Designerilor

Exhibition Fashion Design Product Design

Noaptea Muzeelor / Noaptea Designerilor * 30 de designeri din toata tara se reunesc pentru o singura noapte intr-o expozitie de fashion remarcabila la Impact Hub Universitate.

Noaptea Muzeelor este despre Arta – sub toate formele ei. Este noaptea magica in care portile culturii si artelor frumoase se deschid pentru publicul larg.

Pentru prima data parteneri ai acestui eveniment, Asociatia Anonymo Muza si Madam Sophie organizeaza o expozitie cu vanzare a celor mai importanti designeri romani la Impact Hub Universitate.

Exponatele vedeta vor fi hainele si bijuteriile create in serie mica si unicat.
Va promitem o atmosfera magica intr-o noapte de sambata, muzica de jazz all night long, fresh coffe si chiar o tombola pentru vizitatori cu multe premii surpriza!

Este un eveniment de divertisment / cultural pentru intreaga familie, o pauza pentru iesit in oras la povesti, shopping, imbogatire spirituala! Este o incursiune in istoria modei, de la primele branduri aparute in Romania pana la creatiile ultimei generatii de designeri, prin fotografii si brosuri.

Accesul se face gratuit!

Am dat startul inscrierilor, daca vrei sa participi ca expozant la acest eveniment te rugam sa ne scrii la adresa ana_maria_kovalciuc@yahoo.com sau office@anonymomuza.ro

Host

Madame Sophie + Anonymo Muza

Date & time

From:
14th Nov, Saturday
17:00

To:
14th Nov, Saturday
23:59

Location

Impact Hub Bucharest (Universitate), str. Tudor Arghezi nr. 8-10, Bucuresti, Romania