Pe șleau, despre artă (part 1)

Pe șleau, despre artă (part 1)

Workshop Arts

Primul curs organizat de SUMA în seria Pe șleau vorbește despre artă. Bogdan Iacob, istoric de artă și critic, provoacă la o discuție deschisă despre ce este arta și în ce fel o privim.
Cursul ți se potrivește mănușă dacă, fără a avea o educație în domeniul artistic, cauți să înțelegi ce face și ce este arta, dacă privești atent locurile prin care călătorești și ți-ai dori să le poți înțelege mai bine cultura. Dacă te-ai bucura să îți poți explica ție și prietenilor ce anume te emoționează când privești un Rembrandt.

Întâlnirea cu arta ne provoacă la înțelegere în felurite ocazii fie că se întâmplă în vacanța prin locuri încărcate de istorie și cultură, fie că ne aflăm în fața unei imagini pe care am vrea să știm cum să o judecăm pentru sine.
Scopul cursului este ca, prin discuția pe marginea imaginilor, să atingem un rafinament al privitorului matur.
Seria Pe șleau, despre artă se desfășoară pe parcursul a trei întâlniri care vor avea loc în 21, 28 februarie și 7 martie 2019, pe parcursul a 3 ore, începând cu ora 17:30.
Participarea la toate cele trei întâlniri este călduros recomandată de către noi, dar nu obligatorie. De aceea ne-am gândit că e posibil să vrei să cumperi bilet doar pentru una.
Prețul biletului pentru toată seria este 270 de lei.
Pentru o singură sesiune, prețul unui bilet este de 130 de lei.

Pentru a-ți rezerva locul, te rugam să completezi formularul de mai jos, sau să mergi direct la Bookstory, unde vei putea cumpăra pe loc un bilet.

Host

SUMA

Date & time

From:
21st Feb, Thursday
17:30

To:
21st Feb, Thursday
20:30

Location

Cluj Cowork, str. Emil Isac nr. 23, 400023 Cluj-Napoca, Romania