<strong>Piața de Artă și Design 03</strong>

Piața de Artă și Design 03

Fair Industrial Design Product Design Fashion Design Arts

Piața de Artă și Design revine cu o nouă ediție! Timp de trei zile, în perioada 24-26 martie, vă dăm întâlnire cu 36 de persoane și entități asociate cu medii precum artă, design, arhitectură, bijuterie, publishing.

Ocazia aduce la un loc vizitatori și vizitatoare, creatori și creatoare care își vor prezenta lucrările publicului, în mod personal, direct, liber. Cu ocazia PAD 03 publicul are șansa de a cumpără lucrări și de a susține proiecte pe care le prezentăm în premieră și exclusivitate și pe care nu le veți găsi în altă parte, cel puțin deocamdată.

Poate că se vor lega cunoștințe și prietenii, poate că se vor pune la cale colaborări între persoane cu arii de activități comune sau diferite, nu știm, însă Piața de Artă și Design creează un context și un pretext pentru dezvoltarea a astfel de oportunități de comunicare.

Așadar, vă invităm la Palatul Universul între 24 și 26 martie, unde, la Mezanin, Beans & Dots va avea loc Piața de Artă și Design 03, un eveniment dedicat comunicării libere, comerțului și relațiilor între persoane.

Vă așteptăm!

Intrarea este liberă!

Program:
Vineri: 14-20
Sâmbătă & duminică: 11-20

Host

PAD - Piața de Artă și Design

Date & time

From:
24th Mar, Friday
14:00

To:
26th Mar, Sunday
20:00

Location

Mezanin, str. Actor Ion Brezoianu nr. 23-25, Bucuresti, Romania