Pitch, please! Concurs de scurtmetraje animate

Pitch, please! Concurs de scurtmetraje animate

Call for artists Motion graphic design Video

Vești bune pentru regizorii și producători de film de animație din România și Republica Moldova! Până pe 10 septembrie, proiectele de animație ies din sertarul cu idei pentru a se înscrie în programul de dezvoltare Pitch, please!. Devenit deja o tradiție a Festivalului Internațional de Film de Animație Animest, concursul de proiecte ajuns la cea de-a 5-a ediție le oferă creatorilor șansa de a-și prezenta ideile în fața unui juriu profesionist, dar și ocazia de a parcurge pașii importanți în pregătirea pentru participarea la un pitch.

Drumul unui film de animație din faza de idee și până la proiecția lui pe marele ecran reprezintă o adevărată provocare pentru creatorii din domeniu. În dezvoltarea unei producții de animație, atragerea partenerilor reprezintă una dintre cele mai importante etape. La cea de-a 18-a ediție, Festivalul Internațional de Film de Animație Animest își continuă misiunea de a susține și încuraja producția autohtonă de film de animație, oferind creatorilor din domeniu instrumentele necesare dezvoltării proiectelor de gen. 

Până pe 10 septembrie, creatorii de film de animație sunt invitați să se înscrie la atelier, trimițând organizatorilor un email cu subiectul „Pitch, please!” la pitch@animest.ro.

Pitch, please! este un proiect organizat de Asociația Animest cu sprijinul Rise&Shine, derulat în cadrul Festivalului Animest, care e co-finanțat de Programul MEDIA al Uniunii Europene și de Administrația Fondului Cultural Național. Animest.18 este un proiect co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB, în cadrul programului de finanțare „București acasă” 2023. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Partener: Centrul Național al Cinematografiei

Partener de monitorizare: mediaTRUST

Host

Animest + Rise&Shine

Date & time

From:
10th Sep, Sunday
23:59

To:
10th Sep, Sunday
23:59

Location

online