Pop-Up NOËL ✦ Târgul cadourilor de designer

Pop-Up NOËL ✦ Târgul cadourilor de designer

Fair Fashion Design Product Design Craft

🎁 POP-UP NOËL 🎁 Târgul Cadourilor de Designer

🕙 Sâmbătă, 21 decembrie, între orele 10:00 – 20:00
📍 COMMONS Unirii, str. Halelor nr 5, etajul doi.

NOËL nu zboară în țările calde fără să se asigure că a oferit tuturor toată expertiza lui în cadouri de designer. Unde mai pui că oricine merită un #NasPentruCadouri în ultima secundă!

Dacă nu ai reușit încă să iei cadouri sau dacă nu ai ajuns la NOËL, Târgul Cadourilor de Designer de weekendul trecut, 𝙎𝙪𝙥𝙚𝙧-NOËL revine cu un POP-UP! Shop till you pop! ✨

30 de creativi te așteaptă în ultima secundă a căutării de cadouri frumoase cu o selecție crème de la crème de:

✦Bijuterie contemporană
✦Fashion design
✦Deco & Play
✦Gourmet
✦Decorațiuni de Crăciun

Vii. Simți. Dai mai departe. La 🎁 POP-UP NOËL 🎁

Sâmbătă, 21 decembrie, între orele 10:00 – 20:00
COMMONS Unirii, str. Halelor nr 5, etajul doi.

✦ Înscrieri: noel@dautor.ro

✦ Bilete: 10 LEI, disponibile la intrare.


„A avea nas pentru cadouri” este o super-putere. Care scutește timp, tracasare, anxietate de tip “habar n-am ce să cumpăr de Crăciun” și – da! – te ferește de kitsch. Ta-daaa!

NOËL a apărut în 2009 și a devenit de a lungul celor unsprezece ani de existență cel mai cunoscut și longeviv târg de cadouri design de Crăciun. În România se creează, se produc și se promovează obiecte de design și artă; ele au nevoie de un demers clar conturat de vizibilitate, prin care creatorul să expună și să vândă către un public interesat. În timp, NOËL și-a câștigat reputația de cel mai selectiv și autentic Târg de cadouri de designer din perioada sărbătorilor de iarnă.

Expunem, ne distrăm, cumpărăm, savurăm! Dar creăm și amintiri. Așa că vom avea fotograf și videograf care s-ar putea să te surprindă in action. Prin participarea la POP-UP NOËL în spațiul COMMONS Unirii, str. Halelor nr 5, etajul doi îți mulțumim că accepți să folosim imagini în care s-ar putea să apari pe parcursul celor două zile de târg. Vor fi utilizate doar pentru promovare, nimic compromițător! 🙂

Host

NOËL + Commons Romania + A U T O R + Materia

Date & time

From:
21st Dec, Saturday
10:00

To:
21st Dec, Saturday
20:00

Location

Commons Romania, str. Halelor nr. 5, et 2, Bucuresti, Romania