RADAR #conteaza ZIUA Eroilor

RADAR #conteaza ZIUA Eroilor

Live stream Video Mapping New Media

Inspirați de energia și mesajele positive pe care le-am primit în cadrul inițiativei RADAR STAM ACASA #conteaza, mergem mai departe și continuăm campania online de responsabilizare cu proiectul RADAR #conteaza #ZIUAEROILOR.

Pe 28 Mai, împreună cu 20 de artiști de new media din 10 orașe și Unicredit Bank vom dedica un artshow de video-mapping tuturor eroilor acestor vremuri, în special a personalului medical care luptă în prima linie.

Adistu, Cozlac Andrei, Aural Eye, DDragos Dragos, Dani and Serban from Noetic, Nagy Dániel-Endre, Dromp Alex, Hybrid Lab, Foton², Gasparik Marton, MNB, Noiseloop Studio, Paketa12, Psihodrom, Pach, TriFoi Audiovisual , RAZ, Redulian și VRmedia.ro vor proiecta din casele lor pe fațadele din vecinătate vizualuri în care vor integra mesajele voastre de mulțumire dedicate eroilor noștri.

Evenimentul va avea loc în București, Brașov, Cluj, Iași, Timișoara, Sibiu, Târgu-Mureș, Pitești, Oradea și Giurgiu și fi transmis, de asemenea, live pe Facebook, de la 21.30 deoarece încurajăm oamenii să păstreze distanțarea socială și să respecte normele si măsurile de siguranță. Alătură-te și tu. #conteaza

Jurnalul vizual colaborativ va fi prezentat și la cea de-a doua ediție a festivalului RADAR, în cadrul scenei de videomapping inspirată de Unicredit Bank.

Mulțumiri s3DLP, Music Gear, Wattech, Tricorp, HDV Studio and Stay Sharp pentru suportul tehnic.

Parteneri media:
Europa FM IQads Revista Zeppelin Modernism RADIO GUERRILLA Punct Ro Igloo media GraffitiPR The Institute Designist.ro Biz FEEDER.ro Radio România Cultural Munteanu start-up.ro AGERPRES

Host

RADAR New Media Art + Radio Europa FM

Date & time

From:
28th May, Thursday
21:30

To:
28th May, Thursday
23:00

Location

online