Remote Design Sprint – Online Workshop

Remote Design Sprint – Online Workshop

Online Workshop Design Sprints Digital Product Design Usability Research User Experience User Interface

Inovează de oriunde te afli – învață să facilitezi Design Sprint-uri remote

 

De ce Design Sprint?

Design Sprint-urile sunt un trend la nivel global în ziua de azi și asta pe bună dreptate. Design Sprintul este un framework de numai 4 zile, foarte folositor pentru a valida concepte sau pentru a rezolva probleme complexe.

Folosit corect, Design Sprintul poate avea un puternic impact pozitiv asupra businessurilor prin:

  • Maximizarea ROI (Return of Investment)
  • Testarea conceptelor fara a investi in implementarea solutiilor
  • Limitarea riscurile si posibilitatea pivotarii rapide, daca e necesar
  • Eficientizarea comunicarii si cresterea increderii intre angajati
  • Rezolvarea progresiva a conflictelor
  • Stabilirea prioritatilor intr-un mod mult mai usor si direct
  • Si lista poate continua…

Design Sprintul a fost inițial dezvoltat și folosit de Google.În puțin timp a fost adoptat de companii precum Uber, Airbnb, Netflix sau Spotify – modele de disruptive startups care au revoluționat industrii întregi.

 

De ce Remote Design Sprint?

Într-o lume digitală dinamică, în continuă expansiune, în care poți lucra din orice colț al lumii, flexibilitatea, încrederea și înțelegerea devin așteptări de baza.

Business-urile caută să micșoreze riscurile, să fie mai eficiente atât că timp cât și că bani, iar că acest lucru să se întâmple, sunt nevoite să se adapteze și să găsească noi metode de colaborare și experimentare.

În mod obișnuit, Design Sprint-ul necesită 7-10 persoane să lucreze în același room timp de 4-5 zile. Asta poate aduce costuri suplimentare legate de transport și logistică în cazul companiilor distribuite în mai multe locații în jurul lumii, lucru care face companiile să fie reticiente la implementarea unui astfel de proces. Soluția, în acest caz, este susținerea Design Sprinturilor remote (la distanță).

 

De ce acest workshop?

În acest workshop interactiv vei avea posibilitatea sa inveti cum sa pregatesti, sa organizezi si sa facilitezi un design sprint online, economisind bani si obtinand rezultate rapide si la fel de semnificative.

UX Rocks este o echipa de profesionisti, fiecare cu 10+ ani experienta in product design, development si UX strategy. Am tinut 20+ de Design Sprinturi atat in-house in medii Agile, startup-uri sau business-uri mici, cat si online, cu echipe alcatuite din oameni din jurul lumii.

Dacă ești familiarizat cu Design Sprintul (ca facilitator sau participant) sau dacă vrei să obții niște insight-uri valoroase care să te ajute să susții primul tău Design Sprint, acest workshop îți va expune toate toolurile și materialele necesare pentru a facilita un Design Sprint remote. Marele avantaj al colaborării online este eliminarea costurilor pentru transport și logistică necesare în susținerea unui Sprint in-house.

Host

UX Rocks

Date & time

From:
23rd Mar, Saturday
9:30

To:
23rd Mar, Saturday
17:00

Location

Online