Romanian Design Yard Sale

Romanian Design Yard Sale

Fair Product Design Industrial Design

Romanian Design Yard Sale is back!

Pentru că v-a plăcut evenimentul de anul trecut, iată că petrecerea de cartier (creativ!) strikes again. Vor fi 2 zile (de weekend!) pe care le petrecem în grădina magazinului Dizainăr împreună cu oameni creativi și obiectele voastre preferate la prețuri mega-speciale.

SAVE THE DATE & keep close for updates!
May 25 & 26, from 12 pm to 8 pm
@ Dizainăr, Str. Puțul cu Plopi nr.17, zona Cișmigiu

———————-
❖ Romanian Design Yard Sale este un eveniment pe care îl organizăm o dată pe an și este dedicat produselor imperfecte. Așa cum nimeni nu este perfect, nici produsele de design nu ies mereu din producție toate perfecte. Dizainăr & Ubikubi le mai dau o șansă acestora și pentru o zi le expun cu un mare discount față de frații lor super perfecți.

———————-
❖ Romanian Design Yard Sale este organizat de Dizainăr concept-store și Ubikubi, are loc în cadrul Creative Quarter Design Festival – primul mare festival al Cartierului Creativ – și este un eveniment conex Romanian Design Week 2019. Creative Quarter Design Festival va avea loc în București, în perioada 18-26 mai 2019.

———————-
❖ Event PARTNER

Peroni Nastro Azzurro

———————-
❖ DIZAINAR x UBIKUBI

Dizainăr este magazinul de design românesc fondat în 2012, ce și-a propus să pună pe picioare o piață vibrantă de produs și concept autohtonă, capabilă să concureze la standarde internaționale. Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o platformă ce conectează creatorul, producătorul și utilizatorul final. În magazinul Dizainăr și pe site-ul Dizainar.ro găsiți o selecție de peste 600 de produse de serie ale designerilor români, unii dintre ei premiați internațional.

Fondat în 2014, Ubikubi s-a articulat într-un brand validat deja pe piața internațională, având drept promotori inițiali lampa „/” și seria de scaune Marco. Reputația a fost alimentată de un manifest simplu, dar efervescent: design de obiect racordat la trenduri, testat, materializat și validat comercial dincolo de conceptele expoziționale volatile. Toate obiectele Ubikubi sunt desenate și testate in-house și dezvoltate folosind materiale sustenabile și tehnologie proprie.

Host

Dizainăr + Ubikubi + Cartierul Creativ

Date & time

From:
25th May, Saturday
0:00

To:
26th May, Sunday
20:00

Location

Dizainăr, str. Putul cu Plopi nr. 17, Bucuresti, Romania