Septembriada – Bounty Fair ediție de toamnă

Septembriada – Bounty Fair ediție de toamnă

Fair Fashion Design Product Design Industrial Design Craft

După ce am migrat peste o vară fără răsuflare, facem escală la Septembriadă.

Noi suntem oamenii fluturi, iar toamna asta suntem în căutare de flori în orașul mare. Flori târzii, care au ritmul lor aparte și ne învață că e în regulă să ieșim din tipare. Branduri mici cu vise mari, care au ales procesul lent și produse în serie mică pentru idealistul din tine.

Ca motiv în plus de sărbătoare, Bounty Fair ca eveniment împlinește 50 de ediții. Nu știm cât înseamnă asta în vieți de fluture, dar ne iubim metamorfozele!

Ce găsești la Septembriadă?

  • haine de iubit în noul sezon, care propun un design și materiale alternative, croite de la zero, upcycled sau personalizate cu aplicații și picturi;
  • bijuterii și accesorii de autor, care au întotdeauna ceva interesant de spus;
  • produse de îngrijire și bunățăți fără nicio vină în cele mai neașteptate combinații, direct din natură;
  • bucurii pentru cei mici sau pentru copilul din tine, de la hăinuțe la jucării și multe alte născociri de poveste care au luat naștere în ateliere românești;
  • obiecte de design pentru un acasă mai românesc și mai de atmosferă;

Cei care expun la Bounty Fair sunt români pasionați care au ales să-și facă din artă, design și handmade un stil de viață, mici ateliere care trec de preselecție și care au nevoie de susținerea ta pentru a continua. La fiecare ediție suntem în căutare de noi talente așa că dacă te încadrezi sau cunoști pe cineva pe care crezi că ar trebui să-l cunoaștem cu toții, scrie-ne!

”Septembriada” face parte dintr-o paletă de 5 evenimente de shopping creativ organizate de-a lungul anului de Bounty Fair, alături de ■Înăuntru, ■Bounty Mărțișor ■Spring O’Clock și ■La Umbra Târgului

Septembriada
18 & 19 septembrie (orele 10-20)
Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46) Harta Google: https://goo.gl/7JPqby
intrare – 10 lei/gratuit pentru copii (20% din suma încasată va merge către o cauză caritabilă, NU include participarea la ateliere)

Fiecare bilet participă automat la tombola cu premii creative pe loc, din partea brandurilor participante.

Odată cu participarea la acest eveniment îți exprimi acordul de a apărea în materialele foto-video de ansamblu care vor contribui la promovarea acestuia.

Ne vedem acolo!

Host

Bounty Fair

Date & time

From:
18th Sep, Saturday
10:00

To:
19th Sep, Sunday
20:00

Location

Casa Universitarilor, str. Dionisie Lupu nr. 46, Bucuresti, Romania